Nonpaletti
Image default
Winkelen

Waarom een zelfbruiner de ideale optie is voor iedere oma

Een stralend kleurtje maakt het onmiskenbaar: het is zomer. Het zonnige weer zorgt ervoor dat we de zomerse kleuren kunnen benadrukken door een kleurtje te krijgen. Hoewel er nog steeds mensen zijn die kiezen voor de traditionele zonnebank-optie, is een zelfbruiner een goede optie. Vooral voor oma’s.

5 redenen waarom zelfbruiner de beste optie is voor elke oma

De eerste reden waarom een zelfbruiner een goede optie is voor elke oma, is het korte tijdsbestek dat het nodig heeft om de gewenste resultaten te krijgen. Terwijl een traditionele zonnebank-sessie veel langer duurt, kan een zelfbruiner binnen 5-10 minuten het gewenste resultaat geven. Ten tweede is het veel veiliger dan een zonnebank. Verbranding door een zonnebank is nog steeds een groot probleem en kan het meestal gepaard gaan met huidirritatie. Terwijl zelfbruiner vaak met speciale ingrediënten is verrijkt die de huid beschermen tegen schade, is er geen risico op verbranding. De derde reden waarom oma’s moeten overwegen om een zelfbruiner te gebruiken, is dat ze tijd kunnen besparen die anders aan het opmaken wordt besteed. Zo kan de tijd die wordt besteed aan het bereiden van make-up worden geïnvesteerd in andere nuttige en plezierige doeleinden. De vierde reden waarom oma’s zelfbruiner moeten gebruiken is dat het gemakkelijk aan te brengen is. Er is geen professionele ervaring of vaardigheid nodig om een goede teint te krijgen – het kan worden aangebracht met dezelfde tools en technieken als reguliere make-up. Tot slot is een zelfbruiner vaak goedkoper dan traditionele zonnebanken. Omdat de meeste producten worden verkocht als eenmalig product dat meerdere keren kan worden gebruikt, kan een oma makkelijk geld besparen door een zelfbruiner te kopen.

Hoe vaak een zelfbruiner aanbrengen en hoe de beste resultaten te krijgen

Hoe vaak een zelfbruiner mag worden aangebracht is afhankelijk van het product dat wordt gebruikt. Meestal is het aanbrengen van een zelfbruiner één of twee keer per week voldoende om de beste resultaten te krijgen. Het is belangrijk om de instructies van het product te volgen om te verzekeren dat het in lijn is met elke huidtype. Het is ook belangrijk om een goede voorbereiding te doen voordat een zelfbruiner wordt aangebracht. Om de beste resultaten te krijgen, moet de huid eerst worden schoongemaakt, gescrubd en voorzichtig gehydrateerd. Breng daarna een dun laagje zelfbruiner aan met een zodat de zelfbruiner gelijkmatig over het gezicht en lichaam kan worden verdeeld.

Conclusie

Zelfbruiner is een gezond en veilig alternatief voor traditionele zonnebanken, dat oma’s tijd en geld kan besparen. Er zijn veel voordelen van het gebruik van een zelfbruiner – waaronder gemak, korte behandeltijd en geen risico op verbranding. Om de beste resultaten te krijgen, moeten de instructies van de fabrikant worden gevolgd en moet de huid voorbereid worden door schoonmaken, scrubben en hydrateren. Als u op zoek bent naar een product dat het beste werkt, raadpleeg dan Meest gesteste zelfbruiner..