Nonpaletti
Image default
ZZP

Wat houdt urenregistratie zzp

Een taak die vaak, maar blijft liggen is de urenregistratie. Niemand vindt dit leuk, maar het moet helaas gebeuren. Je kunt er zelfs geld mee verdienen als urenregistratie ZZP ‘er. Als je meer wilt weten over hoe je geld kan verdienen met urenregistratie ZZP ‘er lees dan snel verder.

Voordelen als je urenregistratie ZZP bijhoudt

Urenregistratie is niet verplicht, maar wel verstandig. Als je een taak of project afrond kun je het tijdschema gebruiken om een ‚Äč‚Äčkostengrafiek voor de klant te tekenen. Als je de inhoud en het tijdstip van voltooiing duidelijk kunt aangeven, kun je dit duidelijker maken. Ook kun je op basis van deze gegevens het uurtarief aanpassen, zodat je meer kunt verdienen met minder werkuren. Dit zijn niet de enige voordelen die urenregistratie met zich mee brengt. Als je genoeg uren registreert kun je “bewijzen” dat je een echte ondernemer bent, geen amateur. Dan komt je in aanmerking voor verschillende fiscale voordelen. Gebruik uw winst en betaal minder inkomstenbelasting.

Een bijgehouden administratie

Als je een onderneming begint komt er nogal wat administratief werk bij kijken. Zodra je met een begint kan je al gegevens bij gaan houden. Ook al sta je nog niet ingeschreven bij de KvK. Je kan dan bijvoorbeeld al de tijd bijhouden die je gewerkt hebt. Door dit te doen krijg je inzichten in de besteding van je tijd en hoeveel tijd je besteedt aan bepaalde onderdelen. Deze informatie kun je verder verwerken in een urenstaat.

https://keeping.nl/urenregistratie-zzp