Nonpaletti
Image default
Auto's en Motoren

Zo herken je een goed motorhotel

Zo herken je een goed motorhotel

Een lange motorreis maken met de homies kan een geweldige ervaring zijn. Jullie kunnen allemaal genieten van de open weg, nieuwe bezienswaardigheden zien en samen geweldige herinneringen maken. Maar na een lange dag rijden, heb je een plek nodig om te slapen voor de nacht. Het kiezen van het juiste hotel om onderweg te verblijven kan een groot verschil maken in hoeveel u van uw reis geniet. Misschien wil je gewoon een oud hotel vinden, maar waarom zou je niet proberen een bikerhotel te vinden?

 

Hier zijn vier dingen waar je op moet letten bij een goed motorhotel:

1. Motorparkeerplaatsen:

Zorg ervoor dat het hotel voldoende parkeerplaatsen voor motorfietsen heeft. Zo kun je je fiets recht voor de deur parkeren en hoef je je geen zorgen te maken dat hij te ver weg of op een onhandige plek staat. De veiligheid van je fiets is ook een punt van zorg als het gaat om het parkeren van je motor, dus zoek een hotel met beveiligingscamera’s of in een goed verlichte ruimte.

2. Bike Wash Station:

Veel motorhotels hebben een bike wash station waar je je fiets kunt schoonmaken na een lange dag fietsen. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw fiets er goed uitziet en klaar is voor de volgende dag.

3. Bikervriendelijk personeel:

Het personeel van een bikerhotel moet vriendelijk en meegaand zijn. Ze zouden je moeten kunnen helpen met al je vragen of behoeften. Bovendien moeten ze begrip hebben als je ’s avonds laat binnenkomt of een beetje lawaai maakt.

4. Comfortabele kamers:

Na een lange dag rijden wil je een comfortabele kamer om in te ontspannen. Zoek een hotel met ruime en schone kamers die over alle voorzieningen beschikken die je nodig hebt, zoals wifi en kabel-tv.

5. Redelijke tarieven:

Natuurlijk wilt u een hotel vinden met redelijke prijzen. Je wilt niet te veel geld uitgeven aan je accommodatie en niet genoeg over hebben voor andere dingen zoals eten en gas.

 

Het kiezen van een bikerhotel dat al deze dingen heeft, kan je reis aangenamer maken. Doe wat onderzoek voordat je op pad gaat, zodat je weet waar je op moet letten. En vooral: vergeet niet te genieten!