Nonpaletti
Image default
Groothandel

Bestel uw thermobox voor de horeca snel en gemakkelijk online

Bent u op zoek naar een goede thermobox voor de horeca? Die bestelt u snel en gemakkelijk online bij Lagro Waalwijk B.V. U kunt kiezen uit heel veel verschillende formaten en materialen. Thermoboxen voor de horeca zijn ideaal voor het vervoer van gerechten van de ene naar de andere plaats. De maaltijden behouden daarbij hun versheid en smaak. En nog belangrijker: ze blijven perfect op temperatuur. Thermoboxen zijn gemaakt van isolerend materiaal, waardoor de binnentemperatuur constant blijft. Ze zijn dan ook geschikt voor warme, koude en diepvriesmaaltijden.

Wat zijn de voordelen van een thermobox voor de horeca?

Een thermobox voor de horeca is handig in gebruik. Dat komt onder andere door de handige uitsparingen en ergonomische grepen aan de zijkant van de warmhoudbox. Die maken het laden en lossen een stuk eenvoudiger. Bovendien sluiten de boxen naadloos en zijn ze ook weer gemakkelijk te openen. Thermoboxen zijn stapelbaar en op een verrijdbaar onderstel veilig en snel te transporteren. De thermoboxen van Lagro Waalwijk B.V. zijn bovendien allemaal geschikt voor gastronormbakken

Thermoboxen op maat

Wilt u maaltijden bezorgen? Of heeft u als cateraar de opdracht voor een uitgebreid warm en koud buffet? Dan zijn thermoboxen onmisbaar. Omdat ze leverbaar zijn in allerlei maten, is er altijd wel een thermobox die aansluit bij uw wensen. Kunt u toch de goede maat niet vinden? Dan is het ook mogelijk om een thermobox op maat te laten maken. Het enige dat u hoeft te doen, is de maten door te geven.

Al uw gerechten perfect op temperatuur

Een thermobox wordt niet alleen gebruikt binnen de horeca. Ook ziekenhuizen en zorginstellingen maken er gebruik van. Naast thermoboxen zijn er andere materialen nodig om uw gerechten op temperatuur en in goede staat van A naar B te brengen. Het is prettig als u die bij dezelfde aanbieder kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan bordenwagens, werkbanken en dienbladen. Met de juiste materialen creëert u een systeem dat werkt als een geoliede machine. Bestel daarom alles wat u nodig heeft bij Lagro Waalwijk B.V.!

https://www.lagrowaalwijk.nl/