Nonpaletti
Image default
Groothandel

Met goede wandtegels lijkt iedere ruimte groter bij uw woning in Rotterdam

De wandtegels in Rotterdam, verkrijgbaar bij specialist Intertegel in Dordrecht, kunnen de oplossing zijn voor de kleine ruimtes in uw woning. Of uw keuken nu zo groot is als een kast of uw badkamer zo groot is als een doos, u kunt elke kamer groter laten lijken als u de juiste trucs kent en toepast. Als het gaat om het creëren van de illusie van een grotere ruimte in uw woning in Rotterdam, kan de juiste keuze van wandtegels door Intertegel het verschil maken. Met de grote verscheidenheid aan tegels die tegenwoordig beschikbaar is, zijn we niet langer beperkt tot kleine formaten. Het is bewezen dat hoe kleiner de tegel is, hoe kleiner uw ruimte zal lijken. Dit heeft vooral te maken met de hoeveelheid voeglijnen die kleine tegels geven.

Kleine ruimtes en tegels zijn een goede combinatie

Kleine wandtegels zijn niet geschikt voor kleine ruimtes in uw woning in Rotterdam. Hoe meer voeglijnen u heeft, hoe drukker het ontwerp eruit zal zien, wat uiteindelijk de ruimte overweldigt en zal verkleinen. Een van de tips is daarom om grootformaat wandtegels van Intertegel nabij Rotterdam te overwegen. Grote tegels hebben minder voeglijnen, waardoor deze tegels de ogen doen misleiden door de kamer groter te laten lijken dan hij werkelijk is. Om de truc van het oog verder te maximaliseren, mengt u de tegels naadloos met voegen van dezelfde tegeltint. Witte of andere contrasterende voegkleuren zullen de tegels doen omlijsten in plaats van dat ze de tegels doen samenvoegen.

Het doel van het gebruik van wandtegels

Een naadloze afwerking van de voegen geeft het effect dat de wanden of vloer uit één enkele plaat bestaat. Om de ruimtelijke uitstraling in uw huis te Rotterdam te maximaliseren, zult u drukte moeten vermijden door de juiste wandtegels te kiezen. Maximaliseer de hoeveelheid licht door gebruik te maken van glanzende wandtegels van Intertegel uit Dordrecht, vlak bij Rotterdam. Een matte wandtegel werkt bijvoorbeeld beter in een grote ruimte die erg veel zonlicht vangt. Om erachter te komen wat geschikt is voor uw woning, zult u de lichtinval door het jaar heen moeten inspecteren.

https://intertegel.nl/