Nonpaletti
Image default
Groothandel

Een koeltoonbank kopen om uw producten vers te houden

Wilt u graag een koeltoonbank aanschaffen, zodat u uw producten in optimale staat aan kunt bieden? Dan wilt u deze natuurlijk wel kopen van een specialist op het gebied van bedrijfskoelingen. De specialist die u zoekt is het Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Deze specialist op het gebied van bedrijfskoelingen staat al meer dan 40 jaar goed bekend bij diverse afnemers. Ze leveren onder andere koelingen en airconditionings aan diverse winkels, ziekenhuizen, supermarkten, zorginstellingen, restaurants en groothandels. Daarbij verzorgt deze expert het complete proces wanneer u hier een koeltoonbank aanschaft. Van de aanschaf tot aan de levering en zelfs het onderhoud en reparaties behoren tot de diensten van dit bedrijf.

Een koeltoonbank die past bij uw toepassing

Wanneer u kiest voor een koeltoonbank, moet deze natuurlijk wel aansluiten op uw product, uw wensen en eisen. U heeft bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland de keuze uit diverse toonbanken met geforceerde koeling. Kiest u voor de Koops Classic dan profiteert u bijvoorbeeld van de volgende kenmerken:

  • Heeft een compleet afgelaste lekbak
  • Beschikt over ventilatoren
  • Heeft rvs-stopcontacten
  • Bevat een stapelhoogte van circa 100 mm
  • Heeft een gegalvaniseerd frame
  • Beschikbaar in diverse RAL-kleuren

Sluit dit model niet aan op uw wensen? Kies dan bijvoorbeeld voor de Koops Straight. Deze toonbank biedt u de mogelijkheid om iedere gewenste opstelling te maken zodat de koeltoonbanken precies in uw pand passen.

Vraag een vrijblijvend om advies

Bent u geïnteresseerd in de producten van deze specialist op het gebied van koelingen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Zij voorzien u graag van deskundig en passend advies en leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. U neemt contact met ze op via de contactgegevens op de website of maakt een afspraak om de showroom te bezoeken. Dan heeft u direct contact met een van de medewerkers. 

https://middennederland.nl/