Nonpaletti
Image default
Particuliere dienstverlening

Online scheiden verloopt gemakkelijk en snel

Als je partner en jij eenmaal hebben besloten om te gaan scheiden, wil je dat dit zo spoedig mogelijk gebeurt. Het leven is namelijk te waardevol om bij elkaar te blijven als de relatie niet meer werkt. Dit is ook waar ze bij de Echtscheidingswinkel in geloven. Om die reden bieden zij dan ook de mogelijkheid tot online scheiden aan. Online scheiden is een gemakkelijke en bovendien vlotte manier om een punt te zetten achter jullie verbintenis. Ben je benieuwd hoe dit verloopt? Lees dan zeker verder.

Hoe verloopt online scheiden?

Als jullie een punt willen zetten achter jullie echtelijke verbintenis door online te scheiden, dienen jullie samen de aanvraagformulieren van Echtscheidingswinkel in te vullen. Hierna wordt met ieder van jullie afzonderlijk en vervolgens ook gezamenlijk contact opgenomen. Alle gegevens en keuzes worden vastgelegd middels telefonische communicatie of communicatie via Whatsapp of per post. Dit hangt volledig af van jullie persoonlijke voorkeuren. Echtscheidingswinkel zorgt ervoor dat jullie beiden begeleid worden gedurende de online scheiding en dat de afspraken goed op schrift komen. Ook de alimentatieberekening en de benodigde stukken voor de rechtbank worden geregeld. Vervolgens handelt de rechtbank de scheiding af en schrijven de professionals van deze organisatie de echtscheiding in bij de gemeente. Na enkele weken is het proces van online scheiden afgelopen en zijn jullie beiden klaar voor een nieuwe start.

Kies voor online een scheiding aanvragen en profiteer van diverse voordelen

Als jullie kiezen voor online scheiden met behulp van Echtscheidingswinkel, profiteren jullie er niet alleen van dat de scheiding gemakkelijk en snel verloopt en alles goed wordt geregeld. Je profiteert namelijk ook van lage scheidingskosten. Dit is mogelijk omdat in de meeste gevallen een subsidie kan worden aangevraagd. En lukt dit niet? Dan reken je op een vast laag bedrag. Willen jullie ook zelf bepalen hoe jullie je leven verder inrichten en dit niet laten afhangen van de rechter of een advocaat? Vraag dan een online scheiding aan bij deze professionals.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/