Nonpaletti
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze rondreis voor Bali en Java zult u nooit vergeten

Het is weer tijd voor vakantie en na alle reisverboden wilt u er dit jaar echt iets moois van maken. De rondreis door Bali en Java van Original Asia is dan echt een aanrader. Deze reis neemt u mee langs vulkanen en tempels, door natuurgebieden, naar snorkellocaties en dolfijnen. Net als bij de luxe rondreis door Vietnam het geval is, eindigt u uw rondreis door Bali en Java op het strand. Daar rust u heerlijk uit en denkt u met plezier terug aan wat u allemaal gedaan en gezien heeft, voordat u weer het vliegtuig in stapt naar huis.

Een veelzijdige reis

De rondreis door Bali en Java duurt 18 dagen. U begint in Yogyakarta waar u uiteraard de Borobudur tempels en de Prambanan tempels bezoekt. Deze stad wordt ook wel het ‘cultureel hart’ van Java genoemd en tijdens uw verblijf daar begrijpt u waarom. U neemt vervolgens de trein naar het oosten en reist eersteklas. U ziet de Bromo vulkaan en de Ijen vulkaan voordat u per veerboot naar Bali vertrekt. Uw rondreis door Bali en Java is nu in het eindstadium beland. U verblijft twee dagen in Pemuteran waar u kunt snorkelen en dolfijnen kunt spotten. Via de rijstvelden van Sidemen en Ubud eindigt uw vakantie op het strand van Jimbaran.

Boek ook een reis naar het prachtige Vietnam

Het is ook goed mogelijk dat u liever een luxe rondreis door Vietnam boekt. Deze reis van Original Asia is 23 dagen lang en brengt u langs de rijstvelden, tempels, schitterende natuur en rivieren en baaien van Vietnam. Ook hier eindigt u op een wit strand waar u enkele dagen helemaal tot rust kunt komen. Wilt u deze luxe rondreis door Vietnam boeken, maar toch wat aanpassen? Dan is dit reisbureau ook in staat om uw reis op maat voor u te organiseren en aan te passen.