Nonpaletti
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga karten op een uitdagende baan in de buurt van Delft

Zoek de adrenaline op en besluit om te gaan karten nabij Delft. U vindt hier namelijk één van de meest uitdagende indoorkartbanen ter wereld. De kartbaan bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk is maar liefst 1,3 kilometer lang, waardoor het de grootste indoorkartbaan van Europa is. De baan bevat meer dan 25 uitdagende bochten, meerdere spannende verhogingen en diverse bruggen. Plezier is dan ook gegarandeerd bij deze specialisten uit Poeldijk. Ga de uitdaging aan met de anderen in uw gezelschap en ontdek wie nu écht de beste coureur is. Er is geen betere baan om dit te ontdekken, aangezien deze baan echt het uiterste vraagt van iedere coureur. Besluit om te gaan racen en maak een afspraak om te karten bij dit partycentrum in de buurt van Delft.

Kies een arrangement

U heeft de keuze uit verschillende leuke arrangementen wanneer u besluit om te gaan karten bij dit partycentrum in de buurt van Delft. Kies bijvoorbeeld voor een:

  • Halfuursrace
  • Mini Grand Prix
  • Grand Prix
  • Endurance Race

Alle arrangementen bevatten een kwalificatie van een aantal minuten, alvorens u echt de strijd met elkaar aangaat tijdens de race. De uiteindelijke winnaar van de race ontvangt een echte huldiging inclusief trofee en champagne. Spreekt geen van de arrangementen u aan? Besluit dan om onbeperkt te gaan karten. U rijdt dan simpelweg een aantal rondjes om de baan te ontdekken alvorens u echt de grenzen van snelheid opzoekt tijdens een spannende race.

Neem contact met deze specialisten op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialisten door de contactgegevens op hun website te gebruiken. De ervaren medewerkers van dit partycentrum staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst helpen zij u ook graag met het samenstellen van een passend arrangement. Besluit om te gaan karten in de buurt van Delft en neem contact op met deze experts.

https://www.vanderende.com/