Nonpaletti
Image default
Hobby en vrije tijd

Een nieuwe lader voor uw Stella fietsaccu kopen

Heeft u een elektrische fiets met een Stella fietsaccu en wilt u hiervoor een nieuwe lader kopen? GM-accu, dé fietsaccuspecialist, heeft diverse vervangende laders voor u beschikbaar. Er zijn veel verschillende soorten merken fietsaccu’s en niet iedere fietsaccu heeft de dezelfde aansluiting voor de lader. Wilt u een nieuwe lader voor de fietsaccu van uw Brinckers fiets? Hiervoor kunt u uiteraard ook terecht bij de specialist. U vindt gegarandeerd een passende oplader, zodat uw elektrische fiets weer naar behoren oplaadt.

Wat is de juiste lader voor uw fietsaccu?

Er zijn diverse soorten laders beschikbaar van allerlei merken fietsaccu’s. Sommige zijn universeel te gebruiken op verschillende merken, maar niet iedere lader is geschikt voor ieder type fietsaccu. U wilt natuurlijk wel de juiste lader kopen voor uw Brinckers of Stella fietsaccu. Er zijn bijvoorbeeld laders met een ronde connector, middenpin connector, driepins connector en een active /performance lader van Bosch. Wilt u een nieuwe lader kopen voor uw Stella fietsaccu? Deze gebruiken een ronde connector. De fietsaccu voor uw Brinckers fiets vereist eveneens een lader met een ronde connector. Let bij het kiezen van een nieuwe lader voor uw fiets wel op dat het voltage van de lader overeenkomt met het voltage van uw fietsaccu. U kunt een nieuwe fietsacculader direct online bestellen. Bent u niet zeker welke fietsacculader passend is op uw elektrische fiets? De adviseurs van de accuspecialist zijn u graag van dienst.

Een nieuwe fietsaccu kopen

Denkt u dat de fietslader van uw elektrische fiets nog naar behoren werkt, maar dat de fietsaccu juist stuk is? Bijvoorbeeld omdat de fiets recentelijk gevallen is? Of wanneer u reeds een nieuwe lader heeft aangeschaft? Geen zorgen, bij de accuspecialist kunt u ook terecht wanneer u een nieuwe fietsaccu voor uw Brinckers of Stella fiets wilt kopen. Bekijk het aanbod online, of maak een afspraak bij GM-accu voor uitgebreid advies in de beschikbare fietsaccu’s.