Nonpaletti
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze praktijk kunt u worden behandeld door de tandarts onder volledige narcose

Roept het idee aan een tandartsbezoek een gevoel van diepe angst bij u op? Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef zal u behandeld kunnen worden op een manier die u zo weinig mogelijk spanning oplevert. U kunt bijvoorbeeld behandeld worden door deze tandarts terwijl u onder volledige narcose bent. Deze tandarts heeft al veel mensen met angstproblemen in Deventer en omstreken kunnen helpen.

Een verkennend gesprek over uw opties

Het is zeer begrijpelijk als uw angstgevoelens ervoor gezorgd hebben dat u uw tandartsbezoek al lange tijd hebt uitgesteld. Bij deze tandarts in Deventer is het gemakkelijk om de eerste stap te zetten op weg naar een gezond gebit. U kunt namelijk eerst een afspraak maken voor een gesprek over uw angst en de mogelijkheden om met die angst om te gaan. Als u extreme angstproblemen heeft, kan het de beste optie zijn om behandeld te worden door de tandarts terwijl u onder volledige narcose bent. U kunt ook kiezen voor sedatie, een vorm van verdoving waarbij u gedeeltelijk bij bewustzijn blijft en zelfstandig kan blijven ademen. Dankzij de verschillende mogelijkheden bij deze tandartsenpraktijk, kan iedereen in Deventer en omstreken zonder angst deze tandarts bezoeken.

Wordt wakker met een verzorgd gebit

Hoe zal tandartsbezoek eruitzien als u besluit om de behandeling van de tandarts onder volledige narcose te ondergaan? Het is belangrijk dat u in de zes uur voorafgaand aan uw afspraak niet eet. Uw tandarts in Deventer zal altijd eerst de tijd nemen om in een ontspannen sfeer met u over de behandeling te spreken. U merkt niks van de behandeling van deze tandarts terwijl u onder volledige narcose bent. Uw gezondheid wordt tijdens de behandeling voortdurend bewaakt. Als de narcose is uitgewerkt, zult u weer langzaam ontwaken terwijl er iemand bij u blijft. Waarschijnlijk kunt u binnen een uur weer naar huis terugkeren.