Nonpaletti
Image default
Hobby en vrije tijd

Plan een leuke dag in deze buitenspeeltuin in Zuid-Holland

Als je een dagje uit wilt met het gezin of met vriendjes van je kind om een verjaardagsfeestje te vieren dan is een bezoek aan een leuke buitenspeeltuin in Zuid-Holland natuurlijk een uitstekend idee. In een speeltuin kunnen de kinderen heerlijk spelen en ravotten. Ze kunnen springen op een enorme trampoline, maken gebruik van klimtoestellen of rijden rond met graafmachines of speelauto’s. Als het weer niet wil meewerken dan vind je in het grootste vogelpark van Nederland ook nog een gave binnenspeelplaats met onder andere botsauto’s en een draaimolen. Een leuke bijkomstigheid is dat deze speeltuin ligt op het terrein van een prachtig vogelpark in Nederland.

Leer alles over de mooiste vogels

De buitenspeeltuin in Zuid-Holland is gevestigd in het mooiste vogelpark van Nederland. Hier maak je kennis met imposante roofvogels, grappige pinguïns en fraaie roze flamingo’s. En het leuke is dat je na je bezoek aan de buitenspeeltuin in Zuid-Holland ook nog iets kunt leren over de vogels. Tijdens de voermomenten geven verzorgers informatie en vertellen ze grappige feitjes over de vogels. De bezoekers worden hier actief bij betrokken en kunnen ook vragen stellen. Natuurlijk houd je je smartphone of camera in de aanslag om de mooiste foto’s te kunnen maken.

Plan je bezoek aan de leukste buitenspeeltuin

Vogelpark Avifauna is het hele jaar door geopend en verwelkomt je graag voor een bezoek. Houd er wel rekening mee dat de voermomenten met toelichting in dit leukste vogelpark van Nederland alleen in het hoogseizoen plaatsvinden. De buitenspeeltuin in Zuid-Holland is het hele jaar open. Ook voor de jongste bezoekers is een bezoek aan dit park een feestje, er is namelijk een speciale peuterhoek ingericht. De ouders kunnen een plekje zoeken op het terras voor een lekker drankje. Vanaf hier kunnen jullie je kroost prima in de gaten houden. Als je je tickets online bestelt profiteer je bovendien van een leuke korting.