Nonpaletti
Image default
Zakelijk

Je vindt dubbelglas overal!

In vrijwel ieder woning of bedrijf vind je dubbelglas terug. Maar wanneer dit nog niet het geval is wordt het de hoogste tijd om ermee aan de slag te gaan! Niet alleen kan je hiermee besparen op de stookkosten, maar ook scheelt het enorm tochten.

 

Dit bestaat uit twee ruiten welke samengevoegd zijn en gevuld is met lucht. Hierdoor is de kans onwijs groot dat jouw woning nóg beter is geïsoleerd. In tegenstelling tot enkelglas zal je het verschil wel degelijk merken. Niet alleen zal jouw stookkosten verminderd worden. Maar ook zorgt het voor een extra stukje isolatie in huis. Het belangrijkste van dubbelglas is nog steeds het feit dat zonlicht en warmte wel naar binnen kan komen, maar niet naar buiten.

Dit houdt direct in dat jouw woning altijd een stuk warmer zal zijn. Maar boven alles biedt dit meer veiligheid tegen inbraken! Met enkel glas heb je het namelijk zeer snel stuk. Wanneer je isolatieglas hebt zal dit een stuk lastiger zijn waardoor een inbreker vaak ervoor kiest om weg te gaan.

 

Bestellen van dubbelglas

 

De keuze heb je inmiddels gemaakt en je weet de voordelen hier nu ook van. Nu alleen nog een bedrijf zien te vinden waar je dit kunt bestellen. Laat staan dat je een onderneming hebt gevonden die betrouwbaarheid en service kan leveren. Dit zoek je waarschijnlijk op het internet. Want alles wat in Google staat is vaak betrouwbaar. Let er goed op dat je diverse bedrijven eerst met elkaar vergelijkt alvorens je ergens een bestelling gaat plaatsen. Bekijk bijvoorbeeld eerst de recensies mochten die er zijn. Maar vergeet ook vooral niet de eventuele extra’s die je erbij kunt krijgen! Tevens kan je dit soort glas verkrijgen in diverse diktes.

Zo is het al leverbaar vanaf 4 mm dik! Het is natuurlijk te begrijpen dat hoe dikker jij het glas wenst, des te prijziger het wordt. Al zal je met dikker glas wel meer veiligheid kunnen krijgen dan wanneer je een dunner exemplaar besteld! Over het algemeen zijn er onwijs veel verschillende soorten verkrijgbaar. Het ligt er puur aan voor welke ruimte jij een nieuwe raam wenst. Bijvoorbeeld voor in een winkel zal je al snel beveiligd glas willen dan wanneer je het zoekt voor in jouw keuken.