Nonpaletti
Image default
Banen en opleidingen

Vind snel een nieuwe baan met een gepersonaliseerd outplacementtraject

Het verliezen van een baan kan helaas de beste overkomen. Het kan zijn dat jouw huidige werkgever bezig is met een reorganisatie of dat jouw functie boventallig is geworden. Wat de reden ook is, je moet op zoek naar een nieuwe baan. Dit is een belangrijk proces, waarin belangrijke keuzes gemaakt moet worden. De ervaren coaches van Focus helpen je graag met het zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je gaat een begeleid outplacementtraject in, volledig gepersonaliseerd naar jouw situatie. De coaches van Focus helpen je tijdens dit outplacementtraject met het vinden van jouw kwaliteiten, het verkennen van de arbeidsmarkt en het solliciteren zelf. Precies op de manier zoals jij dat prettig vindt.

Vraag om deskundig advies van een loopbaancoach

Naast een outplacementtraject, biedt Focus ook loopbaancoaches aan voor persoonlijke ontwikkeling tijdens jouw carrière. Een loopbaancoach geeft inzicht in jouw waarden en kwaliteiten. Ook voor twijfels over je werk of functie schakel je een loopbaancoach van Focus in. Met de juiste begeleiding haal je uiteindelijk meer plezier uit je werk. Misschien heb je wel meer uitdaging nodig, of zit je toch niet helemaal op de juiste plek bij je huidige baan. Met een professionele loopbaancoach beantwoord je samen al deze vragen, zodat je weer met een goed gevoel naar je werk gaat. Zo niet? Dan is het misschien goed om te kijken naar een volgende stap. Ook hiervoor helpen de loopbaancoaches van Focus je graag verder in het proces.  

Neem contact op voor een persoonlijk traject

Ben je aan het zoeken naar een nieuwe baan of wil je jezelf graag verder ontwikkelen in het werkveld? Schakel dan een coach in van Focus. Zowel voor een outplacementtraject, als een loopbaanontwikkeling kun je hier terecht. De coaches helpen je graag verder met een persoonlijk advies en professionele begeleiding. Neem contact op via de website en bespreek samen de mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.

https://focusnederland.nl