Nonpaletti
Image default
Banen en opleidingen

Help anderen met hun leefstijl dankzij een opleiding tot life coach

Sta je op een punt in je leven waarin je een andere richting op wilt gaan? Heb je het menselijk gedrag en brein altijd interessant gevonden en krijg je energie van mensen helpen? Dan is een opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO iets voor jou. SCHOTT & CO is een academie voor leefstijl, sport en vitaliteit met verschillende opleidingslocaties in het land. Tijdens de opleiding tot life coach van deze opleider leer je mensen coachen, trainen en begeleiden. Je leert andere mensen omgaan met stress, maar helpt hen ook met het behalen van hun doelen. Jouw doel als coach is een persoonlijke groei waarmaken bij jouw cliënten. Een verantwoordelijke taak waar je veel voldoening uit haalt!

Wat kun je verwachten van de opleiding tot life coach?

SCHOTT & CO heeft een prettige structuur opgebouwd in hun lesprogramma. Zo is het voor jou precies duidelijk wat je van de opleiding kunt verwachten. De totale opleidingsduur bedraagt 108 uur. Tijdens deze opleidingsuren krijg je les van docenten met ruime ervaring op het gebied van coachen en trainen, zoals psychologen, topsportbegeleiders en mentale krachttrainers. Naast de opleidingsuren ben je ongeveer zes tot acht uur per week bezig met zelfstudie. De 108 opleidingsuren zijn opgedeeld in drie modules van zes lesdagen. De drie modules hebben de volgende thema’s:

  • Module 1- Basic: Allround Coach
  • Module 2- Advanced: Mental Coach
  • Module 3 – Master: Master Coach

In iedere modules leer je nieuwe thema’s. Zo begin je in module 1 met communicatieve vaardigheden, leer je in module 2 alles over het brein en psychologie en oefen je in module 3 met interventies. Je sluit module 1 en 2 af met een examen en module 3 met een assessment. Behaal je alle modules? Dan ben je geslaagd voor de opleiding en mag je jezelf life coach noemen!

Ga voor het beroep van je dromen met een opleiding tot life coach

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Meld je dan direct aan voor de opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO! Dankzij de ervaren docenten en het gestructureerde, uitgebreide lesprogramma wordt je gegarandeerd een succesvolle life coach. Wil je graag meer weten over het programma of de opleider? De vriendelijke medewerkers beantwoorden je vragen graag via het contactformulier op de website.

https://www.schottenco.nl/