Nonpaletti
Image default
Bedrijven

Een bedrijfsruimte op toplocatie te huur in Zevenaar

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte voor uw bedrijf? OC de Pelikaan heeft een bedrijfsruimte te huur op een ideale locatie in Zevenaar. Het pand ligt tegenover het station, dus ideaal voor treinreizigers. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en kunt u gebruik maken van alle beschikbare faciliteiten. Het mooiste van deze voordelen is dat het allemaal in de huurprijs is inbegrepen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe bedrijfsruimte en staat u niet voor onverwachte kosten.

Geniet van alle gemakken die u van een bedrijfsruimte mag verwachten

De bedrijfsruimte van het ondernemerscentrum staat te huur in Zevenaar, vlak bij Arnhem. Naast de centrale ligging beschikt het over alle mogelijke faciliteiten die een kantoorpand kan bieden. U kunt gebruik maken van de vergaderruimtes, een beamer, een kopieermachine en natuurlijk een airco en snel internet. Alles is beschikbaar en inbegrepen in de huurprijs. Een prettige werkplek zorgt voor de fijne sfeer waar elk bedrijf op hoopt. Richt de werkplekken in naar uw wensen en zorg voor de sfeer die deze ruimte kan bieden. Er zijn ruimtes beschikbaar vanaf 19 m2, waardoor ook zzp’ers hier terecht kunnen.

Neem contact op voor een rondleiding in het pand

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? Dan is de ruimte van OC de Pelikaan een uitstekende keuze. U kunt vrijblijvend een rondleiding krijgen in het pand. Zo weet u direct of de sfeer en beschikbare faciliteiten aansluiten bij de wensen van u en uw werknemers. Het is natuurlijk ook mogelijk om contact op te nemen voor meer informatie of een advies op basis van uw behoeften. De experts van het ondernemerscentrum hebben voldoende kennis in huis om te helpen met al uw vragen. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en alle mogelijkheden. Bovendien kunt u hier contact opnemen met de verhuurder.

https://www.ocdepelikaan.nl/