Nonpaletti
Image default
Banen en opleidingen

Bestel eenvoudig werkboeken voor rekenen online

Bent u op zoek naar een website waar u eenvoudig online werkboeken voor rekenen en ander oefenmateriaal bestelt? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt divers lesmateriaal aan op het gebied van rekenen, waarmee kinderen op een leuke en uitdagende manier zelfstandig leren te werken. Dit oefenmateriaal bevat verschillende werkboeken die oplopen in niveau en is additioneel en verdiepend voor leerlingen op de basisschool. De uitgaven zijn geschikt voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8: voor leerlingen die het rekenniveau prima bijbenen, maar ook voor kinderen die al aan wat meer uitdaging toe zijn op het gebied van rekenen.

Lesmateriaal voor de boven- en onderbouw

Of u nu werkboeken zoekt voor leerlingen in de onderbouw of de bovenbouw: voor iedere leerling biedt Educatieve Uitgeverij Kinheim het juiste lesmateriaal aan. Er is volop keuze bij de uitgeverij. In het lesmateriaal en de werkboeken voor rekenen leren leerlingen zowel de basisvaardigheden van het rekenen met zorgvuldig opgebouwde lesstof als vaardigheden zoals het rekenen met verschillende eenheden. Daarnaast kunnen de kinderen spelenderwijs aan de slag met cijfers met behulp van spannende puzzels en wordt ook standaardkennis, zoals het leren van tafels, behandelt.

Een duidelijke weergave

Zoekt u een specifiek werkboek of snuffelt u enkel maar een beetje rond? Op de website van Educatieve Uitgeverij Kinheim kunt u eenvoudig specifiek lesmateriaal zoeken, gegevens filteren en kiezen, waardoor u snel vindt waar u naar zoekt. Bent u benieuwd hoe de boeken er van binnen uit zien? Op de website staat bij elk werkboek een aantal extra pagina’s om te bekijken. Zo krijgt u een impressie van de inhoud.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in het lesmateriaal, zoals de werkboeken voor rekenen, ontwikkeld door Educatieve Uitgeverij Kinheim? De meeste uitgaven die beschikbaar zijn, bestaan uit meerdere delen. Wilt u liever eerst een standaard proefpakket bestellen? Dan ontvangt u een pakket met boeken van één serie uit één vakgebied, in verschillende niveaus. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse uitgaven te bestellen van boeken van verschillende vakgebieden. Heeft u vragen over de uitgeverij en/of het lesmateriaal? Neem dan contact op. De professionals zijn u graag van dienst. 

https://www.kinheim.com/