Nonpaletti
Image default
Woning en Tuin

Kijk je tegen de verhuizing op? Met deze tips verloopt alles soepel!

Bij een verhuizing komt veel kijken. Het loopt altijd totaal anders dan gepland en dit zorgt vaak voor veel hectiek en stress. Van een te grote verhuiswagen besturen tot aan het tillen van zware meubelen en het netjes achter laten van je woning. Het is een flinke klus waar veel tijd in zit. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet zo zin hebt in alle verhuis drukte en het liefst gewoon in één handomdraai in je nieuwe huis kunt settelen. Helaas gaat het in het leven niet zo makkelijk. Gelukkig kunnen wij de verhuizing wel makkelijker maken voor jou! In dit artikel staan de handigste tips die jij kan toepassen tijdens deze klus! 

Maak een strakke planning 

Een verhuizing is bloed, zweet en tranen. Bloed van het krijgen van wondjes van het harde werken. Schaven langs scherpe objecten tijdens het haasten. Zweet van het tillen van de meest zware meubels en tranen van het verlaten van je dierbare huis waar je jarenlang met plezier hebt gewoond. Het zijn elementen die niet mogen ontbreken. Echter, het is wel belangrijk om een super strakke planning te hebben om alles goed te laten verlopen. 

  1. Regel vrij van werk. Niets is in één dag te fiksen, een verhuizing dus ook niet.  

  1. Maak een strakke weekplanning. Bepaal per dag welke taken er moeten gebeuren. 

Regel een verhuiswagen en genoeg verhuisdozen 

Van de woonkamer, slaapkamer tot de zolder en schuur. Het hele huis staat vol met spullen. Wees er van bewust dat dit allemaal vervoerd moet worden. Hoe? Nou, met behulp van genoeg verhuisdozen die je kunt vervoeren in een verhuiswagen of met aanhangwagen. Wees er op tijd bij! Kans is groot dat de wagens gereserveerd zijn. 

Vraag mensen te hulp 

Vele handen maken licht werk is de gezegde niet voor niets. In je eentje is een verhuizing een onmogelijke klus, dus vraag altijd mensen om je heen die jouwillen helpen. Maak er een gezellige dag van en bestel een pizza en drink een lekker dagje wanneer alles is afgerond. 

Ga naar de woon of doe-het-zelf winkel 

Ontbreken er nog spullen in je woning? Schuur dan naar de woon-of doe-het-zelf winkel voor nieuwe meubels, click pvc vloer, douwes dekkerof gereedschap!