Nonpaletti
Image default
Bedrijven

5 woontrends van dit moment

Een nieuw jaar, een nieuw interieur. Deze trends moet je het komende jaar zeker in de gaten houden.

Blauw, blauwer, blauwst

Als je voor blauw kiest, zit je dit jaar goed. Van kobaltblauw tot babyblauw; alles is goed. De échte trend is lichtlauw. Denk aan tinten van de lucht en de zee. Een mix van blauw-en groentinten is ook altijd een succes. Wil je rust in je huis, ga dan voor hemelsblauw. Deze tint is luchtig en optimistisch en zorgt voor ontspanning.

Duurzame meubels

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een grote rol. Hierbij kun je ook rekening houden bij het inrichten van je huis. Kies voor duurzame soorten hout, gerecycled metaal of kurk. Denk ook bij een container huren in Leiden, of in andere plekken in Nederland zoals bijvoorbeeld Voorschoten na of je wel echt van je spullen af wilt. Misschien kun je deze nog een tweede leven geven.

Zen interieur

In onzekere tijden heb je een baken van rust nodig en dat is dan ook wat je huis moet zijn. Daarom is het motto voor dit jaar ‘simple and slow’.  Deze trend is een combinatie tussen eenvoud en warmte. Ga niet voor felle kleuren, maar pasteltinten of wit. Wanneer je een container gaat huren voor al het afval en meubels is hout een goede basis voor je nieuwe interieur. Walnoot, eiken of beuken; alles mag.

Back in time

Je interieur hoeft niet helemaal perfect te zijn. Retro accessoires zijn nog steeds trendy. In 2022 is het niet erg als ergens een krasje of deuk in zit, dat maakt jouw interieur juist uniek. Ga niet meteen een container in Leiden huren om alle oude spullen weg te doen. Retro meubels zijn vaak mooier dan fonkelnieuwe spullen.

Teddystof

Een hele aaibare trend die steeds populairder wordt. Ga niet voor stoelen of een bank van een standaard stof of leer, maar kies voor lekker zachte teddystof. Durf het niet aan om meteen zo’n groot meubel in teddystof te nemen? Kies dan voor een paar accessoires.

Into the wild

Haal buiten naar binnen, is het advies van interieurdesigners. Een stukje natuur in je huis zorgt voor de nodige rust. Hierbij gaat het niet alleen om natuurlijke kleuren en materialen, maar ook over items met een dierenprint.

https://www.afvalcontainersvlk.nl/container-huren-leiden/