Nonpaletti
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe gevelverlichting aanschaffen? Dat doe je zo.

Toe aan nieuwe gevelverlichting? Het is belangrijk om de mogelijkheden goed te onderzoeken voor je nieuwe reclame aanschaft. Gevelverlichting is immers het visitekaartje van je bedrijf. Daarom is het van groot belang om hier aandacht aan te besteden en passende reclame te vinden die goed opvalt. In dit artikel bespreken we een aantal zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van passende gevelverlichting. 

 

Gevel laten opvallen

Voor passende gevelverlichting is het belangrijk om in de huid van klanten te stappen. Zo is het goed om te weten wat zij willen zien als ze de straat binnen komen lopen. De gevelreclame is de eerste indruk en moet daarom geschikt zijn voor wat je met jouw bedrijf of organisatie wilt uitstralen. Een combinatie van de juiste letters en vorm van verlichting kan hierbij helpen.

 

Morderne LED-verlichting

Bij LED-verlichting denken mensen al snel aan de schreeuwende kleuren van Las Vegas. Gelukkig bestaan er tegenwoordig zoveel manieren om LED-verlichting in gevelbekleding te verwerken dat het deze uitstraling niet meer hoeft te hebben. LED-verlichting is niet alleen een duurzame manier van gevelverlichting, maar is ook nog eens energiezuinig. Bovendien geeft LED een gelijkmatige uitstraling, waardoor de hele gevel op dezelfde manier verlicht is en elke letter evenveel opvalt. 

 

Soorten letters

Iets bijzonders in gedachte? De keuze is gelukkig reuze! Tegenwoordig zijn er verschillende soorten letters om uit te kiezen voor jouw gevelreclame. Zo kun je voor aparte letters kiezen, maar kun je ook voor een meer aanwezige lichtbak gaan. Vrij nieuw zijn gevelletters die door lightline aangelicht worden. Met lightline wordt er via een koof led-verlichting boven de letters gehangen. Dit geeft een luxe, moderne uitstraling. 

 

Belettering en andere reclame bij Bosman

Heb je voldoende inspiratie opgedaan tijdens het lezen en ben je klaar voor de volgende stap? Laat je dan adviseren door een specialist van Bosman Reklame. Dit is de specialist op het gebied van mooie lichtreclame. Zo vind je hier onder andere doosletters, neonreclame en lichtbakken om je bedrijf of organisatie mee te laten opvallen. Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

https://www.bosmanreklame.com/