Nonpaletti
Image default
Rechten

Onderteken je aktes bij deze notaris in Rotterdam

Koop je een huis of appartement? Voordat je woning officieel van jou is, moet je eerst verschillende aktes ondertekenen. Dit doe je bij een professionele notaris, die bijvoorbeeld hoort bij Kooijman Autar in Rotterdam. Allereerst teken je de leveringsakte, waardoor jij de officiële eigenaar wordt van de woning. Heb je ook een hypotheek aangevraagd? Dan dien je voor de bank ook een hypotheekakte te tekenen. Bij het kopen of verkopen heeft u bovendien te maken met appartementsrechten. Wanneer je eigenaar wordt van een deel van een gebouw, dienen appartementsrechten van dit gebouw gesplitst te worden. Het hebben van appartementsrecht houdt in dat jij het exclusieve gebruiksrecht hebt op het deel van het gebouw waar jij eigenaar van bent. Het is daarom van belang dat je als toekomstige eigenaar van een appartement goed kijkt naar de splitsingsakte, zodat jij de juiste appartementsrechten toebedeeld krijgt.

Hulp bij familierecht

Naast dat je een notaris in Rotterdam inschakelt voor het regelen van de zaken rondom je onroerend goed, kun je hier ook terecht voor familierecht. Het is mogelijk om bij dit kantoor een samenlevingscontract of een testament op te stellen. Je bespreekt al je wensen met de notaris in Rotterdam en diegene maakt voor u een document op. Ook voor het regelen van de voogdij of de afwikkeling van het nalatenschap helpen de notarissen van dit kantoor u graag.

Advies vragen bij een professionele notaris

De notarissen van Kooijman Autar beschikken over een groot inlevingsvermogen en ze hebben een goede opleiding genoten. Dit maakt dat ze jou kunnen helpen met vakkundig advies over allerlei zaken. Bij dit kantoor in Rotterdam is altijd een geschikte notaris te vinden voor jouw hulpvraag. De notarissen luisteren goed naar jouw wensen, zodat ze je kunnen uitleggen hoe een notaris jou het beste kan helpen. Je maakt eenvoudig een afspraak bij dit kantoor door de contactgegevens op hun website te raadplegen.