Nonpaletti
Image default
Onderwijs

Maatwerk taaltrainingen voor de zakelijke markt

Of het nu gaat om een cursus technisch Engels een gevorderden opleiding Frans of een basistraining presenteren in het Chinees, The Square Mile houdt er een unieke – zeer efficiënte – aanpak op na. Er is sprake van kwaliteitsborging; het taalinstituut zet alles op alles om het hoge niveau van de cursussen te garanderen. Tevreden klanten, daar gaat het The Square Mile namelijk om. Iedere twee jaar wordt het volledige dienstenpakket gecontroleerd door een onafhankelijk bureau genaamd CEDEO. Het resultaat? De afgelopen 16 jaar is er continu sprake van een aan 100% grenzende klanttevredenheid!

CEDEO geeft alleen een certificaat af als 80% van de klanten tevreden of erg tevreden is. Die tevredenheid wordt op 11 gebieden gemeten die te maken hebben met continuïteit, klantgerichtheid en kwaliteit. Aanvullend moet het bedrijf in kwestie de financiën op orde hebben en stabiel zijn qua bedrijfsvoering. In 2021 ontving The Square Mile weer het predicaat ‘CEDEO-erkend’. Een citaat uit die laatste beoordeling:

‘Al vanaf het begin af aan kent The Square Mile een hoge klantwaardering, zoals blijkt uit de Cedeo-klanttevredenheidsonderzoeken. In een prijsgevoelige markt steekt het bureau er al jaren bovenuit. The Square Mile is een solide partner gebleken omdat men kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan.’ – Cedeo –

De cijfers die CEDEO geeft, gaan van 1 tot 5:

1 staat voor zeer ontevreden; 2 staat voor ontevreden; 3 staat voor noch ontevreden / noch tevreden; 4 staat voor tevreden; 5 staat voor zeer tevreden.

Een 1 en een 2 krijgt The Square Mile helemaal niet. Een 3 een enkele keer. Een 4 en 5 zeer regelmatig.

The Square Mile biedt een zakelijke taaltraining Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Russisch, Portugees en Italiaans. Wilt u een taal in opkomst leren zoals Arabisch, Pools of Turks? The Square Mile heeft native speakers in dienst. Iedere klant krijgt naast een taaltrainer – de daadwerkelijke opleider – ook een trainingsmanager toegewezen. De manager zorgt ervoor dat de opleiding tot in de puntjes verzorgd is. Hij / zij is het persoonlijke aanspreekpunt voor alles wat met de taalcursus te maken heeft.

https://www.thesquaremile.nl/