Nonpaletti
Image default
Onderwijs

Dansworkshop op een basisschool

Dansworkshop op een basisschool

Kinderen houden van dansen, daar hoeven we met zijn allen geen discussie over te voeren. Kinderen houden uberhaupt heel erg van bewegen, wat nou als we iets waarvan ze houden kunnen combineren met iets waar ze veel door leren? Grote Broer organiseerd al jaren dansworkshops op basisscholen door heel Nederland en ziet hoeveel de leerlingen op elke basisschool iets hebben aan een dansworkshop. Tijdens een Dansworkshop op een basisschool leren de leerlingen de basis van de dans en hoe zij zichzelf kunnen uitten. Voor veel leerlingen zal het de eerste keer zijn dat ze actief bezig gaan met iets als dansen, belangrijk is dat de leerlingen dan ook goed begeleid worden door de juiste workshopdocent. 

De workshop docenten van Grote Broer zijn een voor een professionals die zich elke workshop weer hard inzetten om een leerzame en leuke workshop te realiseren. Grote Broer zal altijd workshopdocenten inzetten die zich bewust zijn van wat voor workshops zij geven, onze workshopdocenten zijn bekwaam in hun vak en weten hoe zij het best voor de klas staan. 

Dansworkshop

Er zijn verschillende dansworkshops. Afhankelijk van de wens van de basisschool kan bijna elke reguliere dansstijl gegeven worden door een workshops docent van Grote Broer. De dansworkshops hebben een bepaalde volgorde. Aan het begin van de workshop wordt er vooral gepraat door de docent, hier verteld zij wat voor dans ze die dag gaan leren en wie zij zelf is. Met een beetje geluk laat de dansdocent zelf ook nog wat danspasjes zien. Vervolgens wordt de choreografie doorgenomen en gaand leerlingen aan de slag met het oefenen, dit gebeurd vaak in groepjes. Aan het einde van de workshop is het het doel dat elke leerling in de groep het dansje kent en deze heeft gedanst. 

Grote Broer heeft nog een heel breed aanbod naast alle dansworkshops, neem dus vooral een keer een kijkje op onze website!

https://grotebroer.com