Nonpaletti
Image default
Onderwijs

Cursus Pools leren spreken

Pools leren spreken

Ben jij geïnteresseerd in het leren van de Poolse taal? Wil je het liefst zo snel mogelijk beginnen met je eerste woorden en zinnen begrijpen in het Pools – maar heb je geen zin in eeuwenlange grammatica lessen als op de middelbare school en eindeloze rijtjes onthouden? Dan ben je bij Pools Online aan het juiste adres. Wij bieden twee varianten aan: snelle cursus Pools & uitgebreide cursus Pools.

De bedoeling van onze cursus is om mensen – in korte tijd- al een gevoel te geven voor de Poolse taal. De focus ligt daarom ook op het begrijpen van simpele maar veelgebruikte zinnen. Omdat de focus op spreken ligt betekent dit dat je al gauw je eerste gesprekken in het Pools kunt hebben. Deze basis maakt het leren van Pools makkelijk en leuk.

Met onze cursus zul je een vast schema krijgen waarmee je elke dag van de week een paar woorden leert. Ook krijg je elke dag 3 zinnen die je met deze woorden kunt opbouwen. Omdat 3 zinnen leren een kwestie is van 5 – of 10 – minuutjes van je tijd betekent dit dat je consistent elke dag vooruitgaat in je Pools! 5 minuutjes is immers een investering die iedereen wel kan maken, zeker wanneer je een doel voor ogen hebt.

Daarnaast geven we je ook speciale tips die het onthouden van nieuwe zinnen, grammatica en andere onderdelen van de Poolse taal. Denk hierbij aan simpele – maar effectieve – tips voor tijdsmanagement en technieken die samenwerken met je brein en niet er tegenin gaan. Ook zorgt de cursus Pools leren spreken ervoor dat je vertrouwen krijgt in je gespreksvaardigheden. Wij gaan uit van het principe dat het beter is om 5 zinnen goed te kennen dan 15 een beetje. Hierdoor zul je met vertrouwen spreken. En het beste is dat je na enkele lessen al simpele gesprekken kunt volgen – en hier aan meedoen!

Voor wie is de cursus Pools leren spreken bedoeld?

Wil jij graag Pools leren spreken omdat je partner uit Polen komt of omdat je wilt dat je kinderen tweetalig worden opgevoed? Ben je zakelijk actief in Polen of heb je Polen in dienst? Heb je Poolse vrienden of Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Polen? Redenen genoeg om Pools te leren, een doel is de beste motivatie om een taal te leren!

Hoe gaat de cursus Pools leren spreken in zijn werk?

Eerst maak je kennis met nieuwe woorden, die bij de les horen. Met de geleerde woorden maak je de eerste zinnen, ga je vragen stellen en antwoorden geven. Daarna bestudeer je de grammatica die bij de les hoort. Op die manier leer je de verbanden tussen de woorden en de juiste uitgangen. Je maakt de oefeningen met automatische foutcorrectie om je kennis te testen. Daarna lees je verhalen of dialogen waarin de nieuwe woorden zijn verwerkt. Na 2 lessen worden de nieuwe woorden met behulp van vragen en antwoorden opnieuw herhaald. Vergeet niet de testen te maken, die na elke 2 lessen je opgedane kennis op een leuke manier controleert!

https://www.poolsonline.nl/