Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

SLOTEN IN ROTTERDAM

Bij Locksecure.nl bieden we u een uitgebreid assortiment van sloten. Daarmee hebben we voor elke plaats en situatie een geschikt slot. In ons assortiment vindt u onder meer:

  • Insteeksloten: dit is het traditionele slot. Hiervoor is bij de bouw een deur nodig met vooraf ingezaagde slotopening. Deze sloten zijn prettig en eenvoudig in het gebruik en worden vooral voor woningen gebruikt.
  • Nood- of paniekopener: Deze worden aangebracht op deuren om ze makkelijk te kunnen openen. Je gebruikt deze het best bij nood- of vluchtdeuren, zodat ze bij het ontvluchten van een noodsituatie een makkelijke uitgang bieden.
  • Setje sloten: Met dit pakketje sloten, grendels, dievenklauwen en alle andere benodigdheden om een deur helemaal inbraakveilig te maken. We hebben diverse sloten op voorraad, die elk voor een specifieke situatie het meest geschikt zijn. Dit is afhankelijk van het soort deur waarop ze gemonteerd moeten worden.
  • Deadbolt: Deze sloten kunnen alleen geopend worden wanneer de cylinder van het slot in de juiste richting wordt gedraaid. Zonder de juiste sleutel is dit slot bijna onmogelijk te openen. Deze sloten worden dan ook veel gebruikt voor ruimtes en deuren die niet vrij toegankelijk moeten zijn.
  • Codeslot: Dit elektronische slot met en toetsenbord is een uitvloeisel van het ouderwetse hangslot. Dit moderne slot biedt de robuustheid die we kennen van het hangslot, met de verfijnde uitstraling van de moderne tijd.
  • Cilinderslot: deze sloten zijn het meest geschikt om te monteren op ruimtes en deuren waar je het bestaande hang- en sluitwerk niet wilt aanpassen. Ook kun je deze gebruiken wanneer je een systeem wilt waarbij je met één hoofdsleutel meerdere sloten kunt openen.

 

Van de redactie van Locksecure.nl

http://www.locksecure.nl