Nonpaletti
Image default
Aanbiedingen

Tuinstoel verstelbaar kopen, waar let je op?

Wil je heerlijk relaxen in je fijne tuin, onder je overkapping of in de serre? Kies dan voor een verstelbare tuinstoel. Of je nu gewoon wilt zitten of je wilt even lekker onderuit liggen met een boek of een drankje; met de verstelbare tuinstoel zit je altijd goed.

Verstelbare tuinstoel ouderwets?

Is een verstelbare tuinstoel ouderwets Echt niet! Veel mensen denken bij verstelbare tuinstoelen aan de ouderwetse standenstoelen van vroeger. Inmiddels zijn er veel verschillende verstelbare tuinstoelen op de markt. De standenstoelen van Gerrits Tuinmeubelen hebben een luxe en moderne uitstraling. Ze zijn gemaakt van een gepoedercoat aluminium frame en afgewerkt met een textileen rug- en zitgedeelte. Het voordeel van een standenstoel is dat je deze makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Ga je naar de camping, het strand of een dagje vissen? Neem dan je standenstoel mee, leg er een mooi kussen van Madison op en het relaxen kan beginnen.

Kleur, materiaal en formaat

Verstelbare tuinstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, materialen en kleuren. Waar dien je eigenlijk aan te denken bij de aanschaf van een verstelbare stoel? De meeste verstelbare tuinstoelen zijn gemaakt van aluminium texiel of wicker. Aluminium tuinstoelen zijn vaak opklapbaar en verstelbaar, in tegenstelling tot stoelen gemaakt van wicker vlechtdraad. Houd ook rekening met het formaat van de tuinstoel. Denk hierbij aan de lengte en breedte van de rugleuning, de lengte van de zitting en armleuningen. Als de lengte van de rugleuning niet hoog genoeg is, zit dat niet erg comfortabel. Denk daarnaast ook aan de ruimte die je hebt Een verstelbare tuinstoel neemt meer ruimte in dan een tuinstoel die niet te verstellen is. Hou dus rekening met de ruimte die je hebt wanneer je deze wilt aanschaffen.

Verstelbare wicker tuinstoel

Zie jij jezelf al zitten in het zonnetje op een mooie verstelbare wicker tuinstoel? Deze stoelen hebben een uitstekend zitcomfort met goed gevulde zit- en rug kussens. De wicker stoelen hebben een aluminium frame en zijn goed bestand tegen allerlei weersinvloeden waardoor ze gewoon het hele jaar buiten kunnen staan. Door middel van een sopje van lauwwarm water en groene zeep, is de stoel eenvoudig schoon te maken. De verstelbare wicker tuinstoelen van Gerrits Tuinmeubelen hebben een traploos verstelbare rugleuning. Door middel van een gasveer is de rugleuning in iedere gewenste positie te verstellen.

Accessoires voor jouw verstelbare tuinstoel 

Het lezen van een boek in jouw tuin is erg ontspannend. Door het gebruik van een fiber tuinkussen en een voetenbank zit je nog net iets comfortabeler. Stoelkussens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Deze kussens zijn voorzien van elastische banden om het kussen goed vast te maken aan de stoel. Laat je benen tot rust komen op een comfortabele voetenbank. Voor elke verstelbare tuinstoel is wel een passende voetenbank te vinden: in aluminium, rope of wicker.

Verstelbare tuinstoel kopen?

Er zijn verschillende soorten verstelbare tuinstoelen waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Welke stoel past het beste bij jou? Om hier achter te komen ben je van harte welkom om het assortiment aan verstelbare tuinstoelen uit te komen testen in één van de showrooms van Gerrits Tuinmeubelen.

 

https://www.gerritstuinmeubelen.nl/