Nonpaletti
Image default
Woning en Tuin

Wat heb je aan een vloerluik op maat?

Mooie woningen verdienen, daarover zijn woningeigenaren het altijd wel eens, een stijlvolle en elegante afwerking. Hierbij kunt u denken aan strak afgewerkte wanden en muren, een mooi zonnescherm, isolerend glas en soortgelijke aspecten. En als er een wijnkelder of een gewone kelder in huis is, verdient ook die de nodige aandacht. Door uw kelder te voorzien van een vloerluik op maat, wordt uw kelder nog fraaier dan deze al is. Wat maakt een vloerluik op maat installeren zo uniek en wat is er zo praktisch aan vloerluiken?

 

Eén geheel maken van de hal en de kelder

Een stijlvol vloerluik op maat, waarbij een glazen vloerluik een optie is, maakt van uw hal en kelder visueel één geheel. Wat is er mooier en aantrekkelijker dan door een glazen vloerluik op maat te laten inbouwen, een stukje van uw prachtige wijnkelder te kunnen zien als u in de hal loopt? Maar ook als u een kelder heeft die als kantoorplek, logeer- of ontspanningsruimte is ingericht, is een strak ontworpen vloerluik op maat die naadloos aansluit een prachtig idee.

 

Onovertroffen qua bedieningsgemak

Maatwerk vloerluiken worden tegenwoordig elektrisch bediend. En dat is een van de meest aantrekkelijke functionaliteiten die vloerluiken te bieden hebben. Met één druk op de knop opent het luik zich of sluit u het luik af. Vroeger moest u het zware vloerluik zelf optillen of wegschuiven, maar dat is vandaag de dag dus niet meer nodig. De spreuk dat gemak de mens dient, is hier dan ook relevant. Bekijk nu alle opties die er qua vloerluiken bestaan, want u kunt ook voor een dichte metalen of kunststof vloerluik kiezen. Er is variatie genoeg voor iedereen!