Nonpaletti
Image default
Hobby en vrije tijd

9 maanden invulboek

Het 9 maanden invulboek als ideaal cadeau voor een zwangere vriendin

Wordt er binnenkort een baby geboren? Is een vriend, zus of collega zwanger en ben je hard op zoek naar een leuk cadeautje voor haar? De zwangerschap is een enorm bijzondere tijd in het leven van een vrouw. Er gebeurt niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal enorm veel. Wil je haar ondersteunen tijdens deze 9 maanden? Lees dan gauw verder waarom het 9 maanden invulboek een ideaal cadeau is!

 

Een bijzonder dagboek

De zwangerschap is een bijzondere tijd, er gebeurt en verandert zoveel! Het is een bijzondere tijd waar je voor de rest van jouw leven naar terug kunt kijken. Met een invulboek kun je deze bijzondere tijd goed vastleggen. Je hebt namelijk niet alleen de ruimte om jouw ervaringen op te schrijven, maar kunt ook gebruik maken van handige lijstjes en invulpagina’s. Zo kun je bijvoorbeeld alles opschrijven over de voortgang van de babykamer en handige lijstjes maken over de baby uitzet. Dit boek zal voor altijd een bijzondere waarde hebben omdat het echt een inkijkje is in jouw zwangerschap.

 

Foto’s

Ook kun je in het 9 maanden invulboek foto’s plakken. Je kunt een foto van de echo’s hierin bewaren, maar ook mooie zwangerschapsfoto’s of bijzondere foto’s uit deze tijd. Het wordt op deze manier een soort tijdscapsule van deze bijzondere negen maanden.

 

Cadeau voor later

Hoe mooi is het om later dit bijzondere invulboek over de zwangerschap aan jouw kind mee te geven. Zo kan jouw kind precies zien hoe jij als moeder deze tijd hebt ervaren en hoe graag je uitkeek naar de komst van haar kind. Het is voor nu een bijzonder cadeau om deze tijd goed vast te leggen en later een extra dierbaar cadeau voor jouw kind.

Zoek je een mooi cadeau voor een zwangere vriendin, collega of familielid? Geef dan het negen maanden invulboek cadeau! Dit is een origineel en extra bijzonder cadeau voor de zwangerschap.