Nonpaletti
Image default
Vakantie

Een leuke groepsaccommodatie in Gelderland

De Aalbertshoeve is een perfecte locatie om een schoolkamp te organiseren. De groepsaccommodatie in Gelderland heeft namelijk veel slaapzalen, slaapkamers en recreatiemogelijkheden. De prachtige groene omgeving van Ermelo biedt u veel mogelijkheden voor verschillende soorten activiteiten. Zo kunt u wandelen naar het nabijgelegen strand of u kunt een spooktocht of speurtocht uitzitten in de bossen.

Een familieweekend om nooit meer te vergeten

Organiseert uw familie ieder jaar een gezellig familieweekend en bent u op zoek naar een uitstekende locatie? Ook dan biedt deze groepsaccommodatie in Gelderland uitkomst. In de groene omgeving van Ermelo vindt u drie accommodaties die geschikt zijn voor grotere groepen, zoals families. Hier zult u zeker een fijne tijd hebben met uw familie. Bovendien is er in de groene omgeving meer dan genoeg te doen.

Organiseer uw schoolkamp bij deze groepsaccommodatie

Bij De Aalbertshoeve heeft u verschillende mogelijkheden voor een accommodatie voor een schoolkamp. Groepsaccommodatie ‘t Schot is geschikt voor maximaal 44 personen, groepsaccommodatie Kamphuur is geschikt voor maximaal 53 personen en groepsaccommodatie de Deel is geschikt voor maximaal 86 personen. U heeft ook de mogelijkheid om deze verblijven te combineren zodat er plek is voor 186 leerlingen.

Kies uit verschillende groepsaccommodaties voor verschillende groepsgroottes

Zoals eerder beschreven heeft groepsaccommodatie de Aalbertshoeve in Gelderland uiteenlopende mogelijkheden voor groepsvakanties. Het maakt dus niet uit hoe groot uw familie is: er is altijd een accommodatie geschikt voor uw groepsgrootte. Elk verblijf is voorzien van standaard slaapzalen of kamers met bedden, voldoende tafels en stoelen, een keuken en sanitaire voorzieningen. In de accommodatie zelf vindt u meer dan genoeg recreatiemogelijkheden. Zo kunt u hier tafelvoetballen, tafeltennissen, sjoelen en er is een tv met een dvd-speler beschikbaar. Ook buiten het verblijf is er meer dan genoeg te doen. Er is een heerlijk terras en voor de kinderen is er meer dan genoeg speelplezier te beleven met een volleybalnet, voetbaldoelen, een trampoline, een schommel en een wip.