Nonpaletti
Image default
Vakantie

Heerlijk op vakantie als single of alleenstaande ouder

Ben jij een alleenstaande ouder wil je graag een onvergetelijke vakantie boeken voor jou en je kind(eren)? Of ben je single en wil je graag op reis, maar wil je dit eigenlijk niet alleen doen? Dan kun je altijd terecht bij One2gethertravel. Deze reisorganisatie organiseert verschillende unieke reizen voor alleenstaande ouders en singles. Zo heb je als single de keuze uit groepsreizen naar verschillende unieke bestemming. Zij hebben veel ervaring en zorgen voor een unieke combinatie van leuke activiteiten en uitstapjes en de mogelijkheid tot goede gesprekken en gezamenlijk borrelen.

Je reist altijd met mensen die zich in dezelfde levensfase bevinden

Of je nu als alleenstaande ouder op vakantie wilt of als single een van de groepsreizen boekt bij deze reisorganisatie, je reist altijd in een gezellig groep met mensen die zich in dezelfde levensfase bevinden. Zo reis je tijdens een vakantie met andere singles of alleenstaande ouders met overeenkomende reisinteresses. Hierdoor ervaar je direct raakvlakken en is de eerste link gelegd. Op deze manier heeft je zoon of dochter ook altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen gedurende de vakantie en heb jij de mogelijkheid tot een goed gesprek als alleenstaande ouder. Als single heb je tijdens de groepsreizen ook leeftijdsgenoten om je heen om jouw ervaringen mee te delen. Je bepaalt echter altijd zelf hoe jouw of jullie dag eruit komt te zien. De reisleiding zorgt voor leuke activiteiten en uitstapjes, maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf op stap te gaan.

Bekijk het aanbod reizen en boek jouw favoriet

Bij One2gethertravel hebben ze een groot aanbod groepsreizen die je als single of alleenstaande ouder kunt boeken. Dit zijn reizen naar unieke bestemmingen voor een onvergetelijke reis. Ben je nieuwsgierig geworden in een van de reizen of wil je meer informatie over het reizen in een groep? Dan kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van deze reisorganisatie. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en hoe het reizen in zijn werk gaat. Zo ben je optimaal voorbereid wanneer je een van de reizen op hun website gaat boeken.