Nonpaletti
Image default
Management

Het Shiftbase administratieprogramma nu 14 dagen gratis op proef!

Dat Shiftbase een modern, handig en betrouwbaar planprogramma is, blijkt wel uit de lijst met grote namen die de software gebruiken. We noemen de Rabobank, New York Pizza en Marriott Hotels. En ook mobiel.nl, Flying Tiger Copenhangen en Superdry. Deze opsomming maakt duidelijk dat Shiftbase zeker geen branche specifiek pakket is.  De tool voor rooster maken, het urensysteem en de tijdregistratie app zijn flexibel in te richten aan wensen en behoeften per bedrijf.

Gewerkte uren kunnen bijgehouden worden via de app, de computer of de tijdklok. In- en uitklokken gebeurt via een sleutelhanger of vingerafdruk. De aanwezigheid is op ieder gewenst moment real time in te zien. Het verlonen van gewerkte uren verloopt soepel en snel. Shiftbase is niet alleen een uitkomst voor degene die de roosters maakt en de administratie doet. Medewerkers hebben ook veel baat bij het softwareprogramma. Zij kunnen wanneer ze willen verlof aanvragen, het vakantiedagensaldo checken en gewerkte uren bekijken. Nieuwsberichten lezen ze op de smartphone of tablet. Shiftbase houdt min- en plusuren automatisch bij. Dit scheelt veel werk én het voorkomt onnodige fouten. Ook de toeslagberekening is geïntegreerd. Toeslagen zijn per contracttype of per dienst in te stellen. Managers weten Shiftbase zeker ook te waarderen. Zo zijn allerlei actuele rapportages op te vragen en kunnen de loonkosten goed in de gaten gehouden worden. Salarisgegevens naar de boekhouder sturen was nog nooit zo makkelijk.

Shiftbase is toegankelijk en gebruiksvriendelijk. In de praktijk weten de meeste nieuwe gebruikers snel hun weg te vinden in de Shiftbase omgeving. Ondersteuning is er volop. In het online Help Center staan handleidingen en lijsten met nieuwe functies. Het Shiftbase team heeft op YouTube een aantal uitlegfilmpjes geplaatst. Eén op één contact kan via mail, telefoon en face to face.

Tot slot melden we dat je Shiftbase kosteloos twee weken mag uitproberen. Aan de testperiode zijn geen voorwaarden gebonden. Iedereen mag vrijblijvend uitproberen of het programma iets voor hem / haar is. Aanmelden kan via de website, telefonisch (+31 23 711 40 54) en per mail (info@shiftbase.com).

https://www.shiftbase.com/nl/