Nonpaletti
Image default
Beauty en verzorging

AHA & BHA

Als u de verschillen tussen AHA’s en BHA’s beter wilt begrijpen, lees dan verder. We zullen uitleggen hoe ze werken, wanneer ze moeten worden gebruikt en hoe je de juiste keuze maakt voor jouw huidtype. Wat zijn AHA’s en BHA’s? De woorden AHA (alpha hydroxy acid) en BHA (beta hydroxy acid) kunnen verwarrend zijn omdat ze hetzelfde klinken. In feite zijn AHA’s en BHA’s soorten hydroxyzuren.

AHA’s en BHA’s richten zich op verschillende problemen. AHA’s zijn goed voor het verhogen van het vochtgehalte van de huid, wat uiteindelijk fijne lijntjes en rimpels helpt te vervagen. Deze zuren breken ook oppervlakte-oliën af, wat kan helpen acnelittekens lichter te maken. BHA’s verwijderen de bovenste laag dode huidcellen, zodat nieuwe huidcellen naar de oppervlakte kunnen komen. Deze zuren verminderen ook onzuiverheden, maken de huid gladder en glanzen minder en verwijderen onzuiverheden die de poriën verstoppen.

Alpha Hydroxy Acids worden gebruikt om de huid te exfoliëren, waardoor de stevigheid, de textuur en het uiterlijk van de huid worden verbeterd. Aangezien uw huid na gebruik van AHA’s aan meer zonlicht wordt blootgesteld, moet u altijd een zonnebrandcrème dragen. De meest populaire AHA’s zijn melkzuur, glycolzuur, appelzuur en mandelzuur. U vindt AHA’s in vochtinbrengende crèmes, antirimpelproducten en bodylotions.

Salicylzuur en glycolzuur (BHA’s) zijn de twee meest gebruikte ingrediënten in receptvrije gezichtspeelingsproducten. Beide zijn zeer effectief in het verwijderen van dode huidcellen aan de oppervlakte van uw huid om er een nieuwere, gladdere, meer levendige huid onder te onthullen. AHA’s werken op een vergelijkbare manier, hoewel ze ontworpen zijn om minder vaak te worden gebruikt en een meer zichtbare peeling kunnen veroorzaken dan BHA’s.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid helpt de textuur van uw huid te verbeteren en verstopt open poriën. Dit koreaanse merk cosrx product is geformuleerd met 4% BHA dat goed is voor zowel acnebehandeling als anti-verouderingsdoeleinden. Het biedt alle voordelen van een chemische peeling, maar is zachter voor uw huid dan andere peelings – zelfs in vergelijking met sommige natuurlijke AHA- en BHA-producten. Deze ingrediënten dringen door tot in de talg- en keratinepluggen die de poriën verstoppen, en lossen deze op.

Deze multifunctionele BHA Power Liquid is een must-have voor mensen met een problematische huid! De zachte formule zit in een anti-ontvlambare en anti-bacteriële fles die zowel veilig als gemakkelijk te gebruiken is. Probeer het op je gezicht, lichaamshaar, of zelfs je hoofdhuid als dat nodig is.

https://kocosmo.nl/