Nonpaletti
Image default
Beauty en verzorging

Met deze sauna hamamdoek kun je heerlijk ontspannen in de sauna

Het is soms heerlijk om tot complete ontspanning te komen in de sauna. Een wellness dagje is namelijk helemaal niet misplaatst en steeds meer mensen maken er gebruik van. Toch kan het soms lastig zijn wat u het beste mee kan nemen naar de sauna. Door de warmte is uw handdoek snel doorweekt en het moet ook nog eens comfortabel zitten. Gelukkig hebben wij daar de sauna hamamdoek voor om uw dagje sauna compleet te maken!

Wat is een hamamdoek?

De sauna hamamdoek is een zachte en dunne doek. Tijdens uw saunasessie komt dit erg goed van pas, omdat deze doeken ideaal zijn om in een warme en vochtige omgeving te worden gedragen. Het voordeel van een hamamdoek is dat ze erg veel vocht absorberen, maar dat u zich tegelijkertijd prettig kan blijven voelen. De hamamdoek is namelijk zo ontworpen dat het luchtig en fris blijft aanvoelen. Tevens kunt u zich volledig bedekken met de hamamdoek door het grote formaat en hoeft u dus niet te schuiven met de stof. Een saunasessie moet tenslotte relaxt aanvoelen.

Voordelen hamamdoek

Niet alleen voelt de stof erg prettig aan, ademt de stof goed door en gaat de doek erg lang mee, het is ook nog eens hygiënisch. In een sauna bent u verplicht om op een doek plaats te nemen. Hiervoor bieden wij in onze shop ook een kleinere sauna hamamdoek aan. Als u op de doek zit kan het zweet niet in de houten banken kruipen, juist doordat de doek vocht zo goed absorbeert. Dit maakt het principe van een sauna een stuk hygiënischer doordat het in de doek blijft zitten. Dit is prettiger voor u en uw omgeving.

Anders dan een normale handdoek

Er zitten vele voordelen aan een sauna hamamdoek, maar daarnaast is de doek ook erg stijlvol. U kunt de doeken in diverse kleuren kopen en zo loopt u stijlvol de sauna binnen. De meeste handdoeken hebben een neutrale kleur en zijn na een saunasessie helemaal doorweekt. Bij een sauna hamamdoek is dit niet het geval. Daarnaast zijn de hamamdoeken gemaakt voor kwaliteit en kwantiteit. De sterkte vindt u terug in het materiaal, bijvoorbeeld katoen en bamboe. Dit materiaal is sterk, licht in gewicht en de doeken nemen niet veel ruimte in beslag. Daarnaast hoeft u niet veel te betalen voor een hamamdoek. De prijs varieert door de grootte van de hamamdoek, maar het is zeker niet te missen om uw dagje sauna compleet te maken! Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

https://badgoedtextiel.nl/hamamdoeken/sauna-hamamdoeken/