Nonpaletti
Image default
Beauty en verzorging

Welke Oral-B elektrische tandenborstel past het best bij mij?

Elektrische tandenborstels worden tegenwoordig steeds populairder, en dat is niet zonder reden. Het aanschaffen van een elektrische tandenborstel kent heel erg veel voordelen. Maar waarom kiezen zoveel mensen hiervoor? En wat zijn eigenlijk de voordelen van een elektrische tandenborstel?

Wat zijn de voordelen van een elektrische tandenborstel?

Als u een elektrische tandenborstel vergelijkt met een normale tandenborstel dan zult u zien dat ze erg veel verschillen. Over het algemeen is het zo dat een elektrische tandenborstel zorgt voor betere tanden en minder tandplak. Dit komt omdat bijna alle elektrische tandenborstels een ronde borstelkop hebben die ervoor zorgt dat al uw tanden helemaal schoon gemaakt worden. Dit is natuurlijk iets wat iedereen wilt.

Daarnaast is het ook nog eens een stuk comfortabeler dan een normale tandenborstel. En dat is, vooral voor de mensen met gevoelig tandvlees, heel erg fijn. Zo ervaart u hoe het is om uw tanden optimaal te poetsen.

Oral-B Vitality

De Oral-B Vitality is een prima instap model als u net begint met een elektrische tandenborstel. Het beschikt over alle technieken die u maar kunt wensen bij een instap model. Zo zit er een timer op zodat u precies kunt zien hoe lang u uw tanden moet poetsen. Dit is natuurlijk heel erg handig omdat u op deze manier precies weet hoe lang u nog door moet gaan met poetsen. Daarnaast gaat de accu heel erg lang mee. Met een opgeladen accu kan deze elektrische tandenborstel een week lang poetsen zonder opnieuw opgeladen te worden, ideaal.

Oral-B iO serie

Als u kiest voor de Oral-B iO serie bent u waarschijnlijk al gewend aan het poetsen met een elektrische tandenborstel. Dit model is namelijk een stuk beter dan het eerder genoemde model. Maar mocht u nog geen ervaring hebben met een elektrische tandenborstel dan is dat bij dit model geen enkel probleem. Dit model bezit namelijk zeven verschillende standen die u aan kunt passen. Op deze manier kunt u dit dus rustig opbouwen zodat u en uw tanden hier rustig aan kunnen wennen.

Daarnaast maakt deze elektrische tandenborstel ruim 17.000 rotaties per minuut! Iets wat iedereen zou moeten hebben.

Oral-B Smart serie

Dankzij 3D-technologie wordt uw hele gebit grondig schoongemaakt door dit geweldige apparaat. Het heeft de juiste eigenschappen die u zou verwachten bij een elektrische tandenborstel. Met de bijna 10.000 rotaties per minuut is dit een prima elektrische tandenborstel die u iedereen aan kunt raden.

U kunt dit model zelfs met bluetooth verbinden zodat u uw Oral-B Smart tandenborstel kunt koppelen aan de Oral-B app. Op deze manier kunt u allerlei leuke functies uitproberen en kunt u genieten van alle geweldige opties die Oral-B u biedt.

Oral-B Genius serie

De naam van dit model zult u waarschijnlijk al meer dan genoeg zeggen. Wilt u het namelijk groots aanpakken, dan is dit waarschijnlijk het model waar u naar opzoek bent. De Oral-B GENIUS serie heeft heel erg veel geweldige functies die voor een stralende glimlach zorgen. Zo kunt u dit model, net zoals het vorige model, aansluiten op bluetooth waardoor u gebruik kunt maken van de Oral-B app. Daarnaast beschikt dit model over zes verschillende standen waardoor u de snelheid van de borstel aan kunt passen.

En door de ingebouwde bewegingssensor wordt al het viezigheid in uw mond perfect weggehaald. Dé ideale elektrische tandenborstel als u voor het prefecte gebit wilt gaan!

Waar kunt u een elektrische tandenborstel kopen?

Elektrische tandenborstels kunt u gelukkig bijna overal kopen. In vrijwel elke supermarkt in Nederland is wel een afdeling waar u dit kunt vinden. Mocht u het niet kunnen vinden, dan kunt u het natuurlijk altijd aan een medewerker vragen. Hij of zij zult u vervolgens helpen met zoeken. Maar ook bij uw tandartspraktijk kunt u heel vaak een elektrische tandenborstel aanschaffen. Online raden we de website van Tandartswereld aan.

Oral-B biedt dus voor u de beste mogelijkheden, waardoor u met een stralende lach de dag begint!

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/elektrische-tandenborstels/oral-b-tandenborstels/