Nonpaletti
Image default
Beauty en verzorging

Veilige en effectieve behandeling van pigmentvlekken met een laser bij Van Lennep Kliniek

Heeft u last van pigmentvlekken en wilt u deze veilig en effectief laten behandelen? Bij Van Lennep Kliniek bieden wij verschillende behandelingen aan, waaronder de IPL-huidlaser. Met deze behandeling wordt het pigment in de vlekken verhit en uiteindelijk vernietigd, waardoor de vlekken vervagen of zelfs verdwijnen. Onze ervaren cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van pigmentvlekken met een laser. Tijdens een vrijblijvend en gratis eerste consult kunnen zij u adviseren over de beste behandeling voor uw specifieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over de behandeling van pigmentvlekken met een laser.

Behandeling van pigmentvlekken met een laser

Pigmentvlekken, ook wel bekend als ouderdomsvlekken, zijn bruine verkleuringen op de huid die veroorzaakt kunnen worden door blootstelling aan de zon. Bij Van Lennep Kliniek bieden wij verschillende behandelingen aan om pigmentvlekken met laser veilig en effectief te behandelen, waaronder de IPL-huidlaser.

De IPL-huidlaser is een behandeling waarbij een lichtimpuls op de huid wordt gegeven. Hierdoor wordt het pigment in de vlekken verhit en uiteindelijk vernietigd. Na verloop van tijd zal het lichaam het pigment opnemen en zullen de vlekken vervagen of zelfs verdwijnen. Gemiddeld zijn er drie tot vijf behandelingen met een tussenpoos van vier weken nodig voor optimaal resultaat.

Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk om vier weken lang geen gebruik te maken van de zonnebank, niet te zonnebaden en geen zelfbruinende crème te gebruiken. Mocht u toch blootgesteld worden aan zonnestralen, dan is het raadzaam om een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.

De behandeling zelf wordt over het algemeen als niet pijnlijk ervaren. Na de behandeling kan de huid lichtrood gekleurd zijn en kunnen er korstjes, blaartjes of bloeduitstortingen ontstaan. Deze zullen vanzelf genezen. Het resultaat van de behandeling is meestal zichtbaar na meerdere behandelingen.

Bij Van Lennep Kliniek werken ervaren cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in het behandelen van pigmentvlekken met een laser. Tijdens een vrijblijvend en gratis eerste consult kunnen wij u adviseren over de beste behandeling voor uw specifieke situatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over de behandeling van pigmentvlekken met een laser.

Veilige fillers behandelingen

Bij Van Lennep Kliniek kunt u terecht voor veilige fillers behandelingen in Den Haag en Oegstgeest. Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het gebruik van hyaluronzuur fillers om volume te herstellen en de jeugdige vorm van het gezicht te optimaliseren. Of u nu volume mist in uw gezicht of lippen, last heeft van verslapping van de huid, of zich stoort aan rimpels of lijntjes, fillers kunnen een oplossing bieden. Onze fillers op basis van natuurlijk hyaluronzuur zorgen voor een langdurig en veilig resultaat. Bij Van Lennep Kliniek staan veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats, daarom werken wij met A-merk injectables en zijn onze cosmetisch artsen geaccrediteerd lid van de NVCG. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis eerste consult bij onze filler Den Haag specialisten.

https://www.vanlennepkliniek.nl/