Nonpaletti
Image default
Sport

Rubber fitness vloer voor alle omgevingen

Een goede rubber fitness vloer kan fungeren als een handige en sterke ondergrond voor sportactiviteiten. Die activiteiten kunnen uiteenlopend zijn en erg van elkaar verschillen. Er kan gedacht worden aan fitness, yoga of allerlei andere cardio-zaken. Ook vechtsport is mogelijk op de rubber fitness vloer. Net als commerciële activiteiten gedaan kunnen worden op de vloer en allerlei pilates-oefeningen. Het voordeel van de vloer is dat hij tegen een stootje kan en dat de vloer erg sterk is en tegen vocht kan. Als er water op de mat komt te liggen, is dat geen probleem en dat is een pluspunt natuurlijk. Zweet en andere zaken kunnen eenvoudig worden weggehaald.

 

Vechtsport op de mat

 

Er wordt vaak voor gekozen om de rubber fitness vloer aan te leggen als er vechtsport wordt gedaan. Sparren kan uitstekend op deze mat. Ook is het goed mogelijk om nieuwe technieken aan te leren, want dat is altijd cruciaal in de sport. Je moet de techniek verbeteren met een trainer of een partner zodat het vechten steeds beter gaat en je ook sterker wordt. Op deze rubber fitness vloer is het goed mogelijk om makkelijk te bewegen. De vloer veert lekker mee en dus kan er eenvoudig worden bewogen. Ook rennen gaat lekker en de ondergrond voelt stevig, maar niet ruw aan. Ook lekker om met blote voeten op te lopen.

 

De vloer in huis

 

Er kan voor worden gekozen om de rubber fitness vloer aan te leggen in een woning, maar meestal gaat de vloer in een speciaal gebouw. Denk aan een sportschool of vechtschool. Beide opties zijn mogelijk, omdat er met verschillende formaten kan worden gewerkt. In samenspraak kan de rubber fitness vloer heel groot worden uitgesneden, of op een kleiner formaat. Dit is de keuze van de klant.