Nonpaletti
Image default
Banen en opleidingen

Het studentenuitzendbureau in Tilburg inschakelen

Als werkgever zijn er meerdere redenen om te kiezen voor het uitbesteden van personeelswerving. Mogelijk heeft u niet voldoende wervingservaring om het zelf te doen of een beperkt netwerk. In dat geval kunt u kiezen voor het inzetten van een bemiddelaar zoals een studentenuitzendbureau in omgeving Tilburg.

Het inschakelen van studentenuitzendbureau Tilburg

Het studentenuitzendbureau Tilburg helpt werkgevers aan personeel en werkzoekenden aan een baan. Ze bemiddelen zowel in vast als in tijdelijk werk. Gaat het om tijdelijk werk? Dan komt de nieuwe werknemer niet in dienst van de werkgever maar bij het uitzendbureau. Goed om te weten: ook alle lasten zijn in dat geval voor rekening van het uitzendbureau. Veel werkzoekenden zien uitzendwerk als mogelijkheid om veel werkervaring op te doen in korte tijd en verschillende sectoren. Een uitzendbaan is uiteraard niet altijd tijdelijk maar kan tevens leiden tot een vaste aanstelling. Als werkgever kunt u ervoor kiezen om een bepaalde kandidaat eerst op uitzendbasis te laten werken. Voldoet de uitzendkracht aan de verwachtingen en bent u tevreden over zijn/haar werk? Dan kan de werknemer na een bepaald termijn, daadwerkelijk bij u in dienst treden.

Bespaar tijd

Het werven en selecteren van kandidaten kost veel moeite noch tijd. Constant moet er actief worden gezocht en na deze voorselectie zullen er tevens veel gesprekken plaatsvinden. Door deze werkzaamheden uit te besteden, blijft er meer tijd over voor andere belangrijke zaken. Met name wanneer u op zoek bent naar personeel voor een specifieke branche, kan het erg lastig zijn om juiste kandidaten te vinden. In dat geval kunt u gebruik maken van de expertise van het studentenuitzendbureau Tilburg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om met het studentenuitzendbureau Tilburg samen te werken? Of bent u benieuwd naar de kandidaten? Kom dan eens vrijblijvend langs voor een gesprek.

Gerelateerde artikelen

Zelfvertrouwen bij Ananta Opleidingen en Advies

Ontdek uitdagende vacatures in de life sciences

Logistiek medewerker DPD