Nonpaletti
Image default
Woning en Tuin

Sleutel afgebroken in het slot?

Op een koude winteravond kom je thuis en doe je de sleutel in het deurslot, maar het wil niet open waarna je wat meer druk erop zet wat er dan gebeurt had je helemaal niet verwacht, want de sleutel breekt af. Het afgebroken deel kun je er niet meer uit halen en je bent buitengesloten wat nu?

Je enige optie is een slotenmaker Den Haag bellen zodat die het slot kan repareren of vervangen. Als de sleutel afbreekt in het slot betekent het dat de slot verouderd is en niet meer goed werkt. De slotenmaker kan de sleutel eruit halen en de deurslot open maken maar je kunt ook beter meteen het slot laten vervangen. Het kan namelijk nog een keer misgaan als je dezelfde deurslot erop laat zitten.

Als je in Den Haag woont kunt je al snel geholpen worden door een slotenmaker en hoef je niet lang in de kou te wachten. De slotenmaker is meestal al binnen 30 minuten bij je thuis en dan heeft die zo een tien minuten nodig om de afgebroken sleutel eruit te halen. Als de deur open is kan die het slot insmeren zodat het soepeler wordt of je kunt ervoor kiezen om een nieuwe slot te laten monteren.