Nonpaletti
Image default
Bedrijven

Een betrouwbare koeriersdienst in Enschede

Snel je pakketje laten verzenden door een snelle koeriersdienst in Enschede is zo lastig nog niet. Je zit hier al op het juiste adres. We kunnen een spoedzending op dezelfde dag nog laten bezorgen op de bestemming. Je kan op ons rekenen wanneer het om spoedzendingen gaat. We zijn erg professioneel door onze jaren aan ervaring. Daarnaast hebben we sinds kort een nieuw wagenpark waardoor we nog sneller je pakketjes kunnen leveren. Verder wordt dit wagenpark bestuurd door ervaren chauffeurs die snel en goed kunnen rijden. Het is bij de koeriersdienst in Enschede mogelijk om pakketjes tot 500 kilo te verzenden, meer dan dat wordt hem helaas niet. Tevens staan service en kwaliteit bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden zal zijn.

 

Gericht op jou

Naast dat de koeriersdienst in Enschede haar uiterste best doet om het pakketje goed over te laten komen vinden we het ook belangrijk om goed contact met jou te hebben. We houden dan ook van een persoonlijke benadering. Je kan er bij ons vanuit gaan dat je pakketje in goede handen terecht komt. Wanneer je pakketje is geleverd door de koeriersdienst in Enschede krijg je van ons een telefoontje zodat je zeker weet dat je pakketje goed is aangekomen. Je kan je pakketje bij ons in heel Europa laten bezorgen. Het is dan mogelijk om je te bellen wanneer we het pakketje hebben afgeleverd aan de nieuwe aflever.

 

Snelle spoedzending

Heb je een spoedzending? Neem dan gauw contact op met de koeriersdienst in Enschede. We zorgen er voor dat je pakketje snel wordt afgeleverd. Dit kan telefonisch maar ook via het contactformulier op de site. Wanneer je vragen hebt over de koeriersdienst in Enschede kan je ook contact opnemen. Zo weet je uiteindelijk alles wat je moet weten.