Nonpaletti
Image default
Bedrijven

Een Caribische parel om van te genieten

Kraakhelder water, eindeloze stranden en prachtige natuur. Een excursie klein Curaçao zal je overweldigen met de schoonheid wat het te bieden heeft. Even helemaal weg van alle drukte. Niet alleen van de stad op haar grotere broer Curaçao, maar ook van je drukke werk. De reis ernaar toe brengt je al helemaal in een andere wereld. In het heldere water is veel leven te vinden zoals de mooie zeeschildpadden, dolfijnen en andere kleurrijke vissen. Dus gewapend met een snorkel of duikfles is er veel natuurschoon om foto’s van te maken. Misschien wel die bijzondere foto om thuis uitvergroot aan de wand te hangen.

Ook op het eiland is veel leven te vinden

Ben je niet zo van het water, maar zit je liever droog op het vaste land? Dan hoef je jezelf zeker niet te vervelen. Met prachtige wandelingen over het eiland en strand kom je ook veel dieren tegen. Vele verschillende vogels, hagedissen en bijzondere planten om van te genieten. Klein Curaçao kun je in twee uur helemaal zien. Dus je hoeft niet gehaast lopen om het hele eiland te kunnen zien. Zo kun je op verschillende plekken even rondkijken naar planten en dieren die je spot.

Nog even lekker barbecueën

Na de wandeling is het lekker genieten op het strand van een BBQ voor je lunch. En na deze geweldige uitstap naar de natuur zeil je terug op de catamaran naar Curaçao waar je terug kijkt naar een mooie tijd. Een excursie klein Curaçao zal namelijk altijd bij je blijven.

https://curacao-trips.com/