Nonpaletti
Image default
Bedrijven

Ga voor een perfecte tweedehands auto van deze specialist uit Dordrecht

Bent u op zoek naar een mooie, goedwerkende tweedehands auto in Dordrecht? Bezoek dan Autobedrijf Hassing Crabbehof. Dit bedrijf heeft een ruime selectie tweedehands auto’s voor een kleine prijs. Alle auto’s zijn volledig betrouwbaar, omdat de specialisten van dit autobedrijf de auto’s stuk voor stuk uitvoerig testen voordat ze in de verkoop gaan. Hiervoor controleren ze alle afzonderlijke onderdelen, maar ook de kilometerstand, de staat van de motor en het bouwjaar. Zo bent u ervan verzekerd dat u met een veilige auto de weg op gaat. U kunt bij dit autobedrijf in Dordrecht niet alleen terecht voor de aankoop van een tweedehands auto: de specialisten staan ook klaar voor deskundig onderhoud en diverse reparaties. Zo voeren de specialisten (indien nodig) een APK uit, verwisselen ze de banden, herstellen ze schaden en reinigen uw auto. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands auto of ook gebruik wilt maken van de onderhouds- en reparatieservice; bij Autobedrijf Hassing Crabbehof vindt u de autoservice waar u naar zoekt. 

Een mooie tweedehands auto met BOVAG-garantie

Hassing Crabbehof is een BOVAG-autobedrijf. U ontvangt dan ook altijd BOVAG-garantie op occasions. Doen zich bijvoorbeeld binnen zes maanden na aankoop gebreken voor bij uw auto? Dan wordt dit dankzij BOVAG-garantie kosteloos hersteld. Daarnaast ontvangt u, dankzij BOVAG, omruilgarantie voor tweedehands auto’s. Als u niet tevreden bent over uw aankoop, mag u deze omruilen.

Kies uit verschillende soorten tweedehands auto’s

Bij dit autobedrijf uit Dordrecht slaagt u altijd voor een tweedehands auto’s. U vindt er diverse tweedehands auto’s van verschillende merken. Bent u op zoek naar een echte familiewagen, of wilt u liever een sportief model voor kleine stadsritjes? En heeft u al bedacht welke extra functies uw nieuwe tweedehands auto mag hebben? U heeft bijvoorbeeld keuze uit auto’s met of zonder cruise control of bijvoorbeeld flippers op het stuur. Eén ding is zeker: bij Autobedrijf Hassing Crabbehof uit Dordrecht slaagt u voor de tweedehands auto van uw dromen.

Schakel de expertise in van deze specialisten

Is het tijd voor een nieuwe tweedehands auto, of kan uw huidige auto een onderhouds- of reparatiebeurt gebruiken? Wacht dan niet langer en schakel de expertise in van dit specialistische autobedrijf. Als u vragen heeft, kunt u gemakkelijk contact opnemen of het autobedrijf in Dordrecht bezoeken. Daar bekijkt u ook alle beschikbare tweedehands auto’s. Ga snel en veilig de weg op met een mooi geprijsde tweedehands auto van Hassing Crabbehof uit Dordrecht!

https://autohassing.nl/