Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

Prachtige rvs naamborden koop je bij de Naambordensite

Heb jij bij de buren een prachtig naambordje rvs zien hangen en wil jij er net zo een? Grote kans dat ze het plaatje bij denaambordensite.nl hebben gekocht.

De collectie roestvrij stalen naamborden van deze webwinkel is uniek. Je hebt de keus uit talloze modellen en maten. Houd je van verrassende combi’s dan kunnen we een naamplaat van rvs met glas, plexiglas of perspex aanraden. De borden zijn helemaal naar jouw persoonlijke wensen in te vullen. Zo bepaal je zelf het lettertype, de uitlijning, het aantal regels en bijvoorbeeld ook of de plaat plat of gebold is. Wij vinden de bolle modellen erg mooi. Die hebben een blinde sluiting en een stijlvolle uitstraling. Losse rvs huisnummers zitten overigens ook in het aanbod.

Vrolijke, zakelijke of hippe modellen

Een vrolijk naambord huis, een zakelijk model en een opvallend hippe plaat: denaambordensite.nl heeft de meest uiteenlopende naamborden in haar collectie. Misschien vind je het best lastig om een keus te maken. We kunnen ons dat voorstellen. Een tip: bepaal eerst welk materiaal je mooi vindt en zoek dan gericht binnen die specifieke groep. Stel je houdt van natuurlijk en warm, dan is hout een materiaal dat bij je past. Binnen deze serie naamborden zijn er weer talloze opties. We noemen er drie: bamboe naamplaten, schorsdelen en cottage borden.

Over de cottage stijl lezen we het volgende op Wikipedia: “De cottagestijl is een bouwstijl die ontstond in de 19e eeuw in Engeland. Ze ontstond als romantische tegenreactie tegen de industriële revolutie die toen opgang maakte. Vakmanschap en handwerk stonden dan ook centraal. (…) “. Het denaambordensite.nl team heeft het in dit geval toepasselijk over naamborden in Engelse stijl. Iedere plaat wordt volgens een bepaald procedé, met de hand geschilderd. Het is gebruikelijk om er een afbeelding op te plaatsen. Populair zijn de borden met bloemen, rozen en klompen. Een stoer plaatje kan zeker ook, denk aan een hamer en zaag bijvoorbeeld. Heb je iets in gedachten dat er niet bij staat op denaambordensite.nl? Geef het door en je krijgt zo snel mogelijk een schets gemaild van hoe het er op de naamplaat uit komt te zien.  

 

https://www.denaambordensite.nl/