Nonpaletti
Image default
Bedrijven

Wat heb je nodig voor een daktent?

Wil je met een daktent op vakantie, maar weet je nog niet helemaal zeker of je alles compleet hebt? Voor een fijne vakantie wil je natuurlijk alles goed voor elkaar hebben. Wat heb je allemaal extra nodig bij een daktent? Hier wat handige tips!

Dakdrager

Tja, het zou vervelends zijn als je niet weg kunt, omdat je geen dakdrager hebt. Er zijn veel verschillende soorten, welke dakdrager heb jij nu nodig? Ten eerste moet je weten of je een personenauto hebt of bijvoorbeeld bedrijfswagen. Daarnaast heb je spullen nodig voor het bevestigen van een dakdrager. Zorg dus voor goed montagemateriaal. Veel auto’s hebben al wel dakrails voor het bevestigen.

Bed

Je moet zelf natuurlijk nog voor een matras zorgen, een kussen en beddengoed. Maar, het toffe is dat je het vaak allemaal in de daktent kan laten. Optimaal comfort dus. Er zijn daktenten die je supersnel kunt opzetten. Vaak is 10 minuten al megalang voor een daktent.

Wat neem je verder mee?

Dat ligt helemaal aan jezelf. Waar wil je nog meer zelfvoorzienend in zijn? Ben jij zo’n iemand die een emmer voldoende goed vindt als toilet of wil je gewoon bij een camping op het toilet? Wil je zelf iets kunnen koken of wil je elke dag uit eten? Het is dus maar net wat je wilt. Dat maakt op vakantie gaan met een daktent nu juist zo leuk. Wellicht is het ook handig om wat handdoeken en theedoeken mee te nemen.

Wil je makkelijk een dagje weg, dan kan dat. Daarnaast gaat een daktent ook nog eens lang mee. Superfijn dus, want dat zorgt ervoor dat jouw vakantie ook niet te veel geld gaat kosten. Tenzij jezelf elke dag uit eten gaat natuurlijk, maar dat is dan jouw eigen keuze.

Wat neem je nog meer mee? Daarvoor kun je het beste gewoon kijken naar al die lijstjes die er al op het internet te vinden zijn over ‘wat neem je mee op reis’. Pinpas, paspoort, mobiel, oplader, ondergoed, goede schoenen? Wat vind je zelf allemaal belangrijk?

Veel plezier met de daktent en natuurlijk de dakdrager.

https://www.daktentvakantie.nl/Dakdragers