Nonpaletti
Image default
Bedrijven

Teamuitjes op het water

 

Teamuitje op het water

 

Wil jij binnenkort ook met je team een leuk en actief uitje doen? Zo zijn er heel veel verschillende activiteiten die je kan doen, want wie wil nou geen teamuitje op het water?

 

Mogelijkheden

Een leuk uitje met je team doen is superleuk en gezellig. Heeg is een leuk dorp dat naast het Heegermeer ligt. Op het prachtige vaarwater en de groene landschappen van Heeg is het dus een perfecte plek voor teamuitjes op het water. Je kan hier veel leuke watersport activiteiten doen en is in de zomer druk met toeristen.

Zo kan je dit doen met het team van je sport die je doet, je kan het met je vrienden/vriendinnen groep doen, met de collega’s van je werk.

Activiteiten

De leuke en originele activiteiten kan je op verschillende manieren doen. Zo kan je het met een paar kleine groepjes doen, of 2 verschillende groepen, maar ook met één grote groep samen.

Een teamuitje op het water kan heel erg breed zijn. Populaire activiteiten die je kunt gaan doen is: skûtsjesilen, zeilen, waterskiën, suppen, kanoën, of een vlot bouwen. Wil je je teamuitje uitbreiden? Dit kan je doen door meerdere activiteiten te doen, een overnachting erbij te boeken of zelfs een complete lunch of diner erbij!

 

https://www.nonpaletti.nl/