Nonpaletti
Image default
Bedrijven

Waarom een PU gietvloer in de badkamer?

Als u met een renovatie bezig bent, overweeg dan om een PU gietvloer in de badkamer aan te brengen. Met een dergelijke vloer profiteert u namelijk van uiteenlopende voordelen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over mogelijke vuilophoping in naden, aangezien naden niet aanwezig zijn. Met een gietvloeren badkamer bent u namelijk voorzien van een volstrekt strak design, waarbij naden worden vermeden. Met een stofzuiger en dweil beweegt u eenvoudig over het oppervlak en is uw badkamer snel weer optimaal schoon en toonbaar. Ook vocht kan door de afwezigheid van naden niet tot de onderlagen van de vloer doordringen, waardoor uw vloer geen schade oploopt. In een vochtrijke omgeving is dit zeker een voordeel.

Kwalitatief materiaal voor duurzaam effect

Voor het aanbrengen van een gietvloer in de badkamer, heeft u uiteraard kwalitatief materiaal nodig. Zo kunt u rekenen op de beste uitkomst en weet u zeker dat u lang van uw nieuwe badkamer kunt genieten. Met een strakke afwerking houdt u vocht en vuil buiten en blijft uw badkamer langer bestand tegen schade bij intensief gebruik. Een PU gietvloer beschikt bovendien over elastische eigenschappen, waardoor dergelijke vloeren uiterst comfortabel zijn om over te lopen. Gietvloeren passen in elk badkamerinterieur door de waterdichte en onderhoudsvriendelijke kwaliteiten. Er zijn verschillende modellen waaruit u kunt kiezen om de juiste match voor de beoogde uitstraling te vinden.

Een gietvloer zelf aanbrengen

U zou het mogelijk niet verwachten, toch is een PU gietvloer in de badkamer heel eenvoudig zelf aan te brengen. Bij Decochip vindt u gietvloeren die soepel en vloeibaar zijn, waardoor u ze heel eenvoudig zelf uitschenkt binnen het oppervlak van uw badkamer. Met weinig ervaring kunt u alsnog uitstekende resultaten behalen. U kunt kiezen voor een gratis workshop, waarbij u deskundige begeleiding krijgt voor het zelfstandig aanbrengen van uw gietvloer in de badkamer. Na afloop kunt u direct in praktijk brengen wat u heeft geleerd.